Bukakke Napisano 11 Marca 2020 #589969 Udostępnij Napisano 11 Marca 2020 Imię: Paweł Nick: Bukakke Wiek: 16 Doświadczenie na Stanowisku Admin: Byłem byłym adminem tego serwera jak i owszem na 1.6 2 lata temu Znajomość SM/10: 8/10 SteamID: STEAM_0: 1: 533498027 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199027261783/ Link do twojego profilu GT(GameTracker) serwera: https://www.gametracker.com/player/Bukakke/145.239.237.109:27165/ Od kiedy grasz na serwerze: Prawie 1 rok ale miałem przerwe i gram na nowy nicku. Ile dziennie grasz na serwerze: 2 godz minimum Dlaczego chcesz zostać adminem: Ponieważ gra troche cheaterów i nie ma adminów w tym czasie a szczególnie wieczorami. I jeszcze bo mi się ten serwer podoba :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikodemek99 Napisano 12 Marca 2020 #590018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 wiek + doświadczenie + sm + gt - Jestem na TAK. Pozdrawiam. Bukakke dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oprzalekk Napisano 12 Marca 2020 #590214 Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 wiek + doświadczenie + sm+ Jestem a TAK. Bukakke dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Futrzak6913 Napisano 13 Marca 2020 #590216 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Wiek + Doświadczenie spoczko + sm ok + gt do poprawy - Jestem na TAK Bukakke dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DYCHA xd Napisano 13 Marca 2020 #590301 Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Wiek + Sm + GT - Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 14 Marca 2020 #590402 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Pawle, jesteś już stałym graczem, jak i byłym adminem tego serwera. Twoja aktywność tygodniowa na serwerze, jest naprawdę bardzo dobra. Grasz na serwerze od ponad roku, wróciłeś jakoś 2 tygodnie temu, po bardzo długiej przerwie. Dużo osób z tego nicku Cię nie zna aż tak dobrze. Dodatkowo gdy słyszą Twoje stare nicki(Sese, CiasnyWiesiek), kojarzą się od razu z brakiem kultury, oraz małym opanowaniem emocji na serwerze. Ja niestety również z tej strony Cię zapamiętałem. Mnóstwo skarg na pw, oraz wiadomości, odnośnie Ciebie i Twojego zachowania na serwerze. Miałeś z tym kiedyś problem jako gracz, jako admin, więc ciężko mi wierzyć, że teraz nie będzie podobnie. Twój mikrofon również nie jest najlepszy, a admin dobrze, żeby miał mikrofon, na którym dobrze go słychać, bez przegłosu. Po dzisiejszej rozmowie na ts, stwierdziłem, że tym razem szansy nie dostaniesz ode mnie. Źle Cię wspominam z kiedyś, dodatkowo Twoje "Dlaczego chcesz zostać adminem" mało mnie przekonuje. Na tsie poprosiłem Cię, abyś to trochę rozwinął, zadając Ci to pytanie. Twoim głównym argumentem było to, że mnie znasz. Pokaż mi, że zależy Ci na adminie, udowodnij mi, że zasługujesz na tę rangę i wróć za tydzień, dwa z nowym podaniem. Na ten moment podanie odrzucam. Bukakke dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 14 Marca 2020 #590403 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi