WaR1At Napisano 14 Marca 2020 #590383 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Twój nick podczas gry:WaR1At Godzina, data zdarzenia:14:00, 14 03 2020 Mapa:De_dust STEAM_ID / IP: STEAM 1 : 1 1138422753 Uzasadnienie: dostałem bana permanentnego z dopiskiem "aktywny" choć grałem na tym serwerze po raz drugi, grałem dzisiaj z dobre 3 godziny po czym admin dał mi tego bana co napisałem wyżej, nie wiem jak się odwołać lub dać ss bo nawet ich nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tbw#AIM Napisano 14 Marca 2020 #590388 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 @GetSZaprawszam do tematu ,24h ma przedstawienie dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaR1At Napisano 14 Marca 2020 Autor #590404 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Ja mam 24 h na przedstawienie dowodów? Jak ja mam to zrobić jak żadnego ss nie mam ani nic w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 14 Marca 2020 #590405 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 3 minuty temu, WaR1At napisał: Ja mam 24 h na przedstawienie dowodów? Jak ja mam to zrobić jak żadnego ss nie mam ani nic w tym stylu Nie ty masz przedstawić dowody, tylko admin. Czytaj z zrozumieniem. WaR1At dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaR1At Napisano 15 Marca 2020 Autor #590455 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 9 godzin temu, Rejk napisał: Nie ty masz przedstawić dowody, tylko admin. Czytaj z zrozumieniem. Dobrze, sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GetS Napisano 15 Marca 2020 #590461 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 witam. tak dostal perma i mial zrobione ss`y. wtedy nawet byl Maxi King na serwerze i widzial co sie dzieje. dostal najpierw ss`y i po chwili znowu byl na serwerze i wtedy dostal znowu perma " aktywny" zmienne ip podejrzewam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GetS Napisano 15 Marca 2020 #590464 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 po za tym co ja mam udowadniac skoro mial zrobione ss`y a nie demo ?>? to ja mam teraz udowonic ze typ gra na chaxach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaR1At Napisano 15 Marca 2020 Autor #590466 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 11 godzin temu, Rejk napisał: 3 minuty temu, GetS napisał: po za tym co ja mam udowadniac skoro mial zrobione ss`y a nie demo ?>? to ja mam teraz udowonic ze typ gra na chaxach?? Ludzie, nie mam żadnych ss jakbym miał to bym nie drążył tematu, żadnych chaksów nawet nie mam, nie grałem na nich i nie mam zamiaru grać, a to że ktoś jest teoretycznie słabszy z adminów to od razu trzeba mu dać bana bo ma "haxy", troszeczkę to jest niesprawiedliwe no ale co zrobisz, z administracja nie wygrasz, pozdrawiam cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GetS Napisano 15 Marca 2020 #590470 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 kolego nie ma innej opcji wyjac perma bez zrobienia ss`y. tak tez miales zrobione a po chwili wchodzisz na serwer jak gdyby nic wiec z automatu dostajesz kolejny ban za aktywnoisc/. do poki ktoz z UB cie nie odabanuje nie grasz . po za tym skoro taki dobry jestes i wspaniale grasz po co uzywasz wh ?? czlowieku kazdy zglaszal cie na u@ i doigrales sie perma . wstaw te ss`y i nie rob z siebie ofiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaR1At Napisano 15 Marca 2020 Autor #590471 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 (edytowane) No nie wierzę w was, sprawdzę jeszcze czy są ss, ale obstawiam że dostanę taka sama odpowiedź jak dwa lata temu, ss'y przerabiane xD, ale jeżeli nie mam ss to chyba będzie pora się pożegnać z przemiła administracja i serwerem Edit. Nie znalazłem w żadnym z folderów żadnych screenów, robiłem tak jak macie napisane w porwdniuku, nigdzie ich nie ma Edytowane 15 Marca 2020 przez WaR1At Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tbw#AIM Napisano 15 Marca 2020 #590482 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 Daje UB ,w bansie nie ma innych banow niż ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tbw#AIM Napisano 15 Marca 2020 #590483 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi