Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry:WaR1At
Godzina, data zdarzenia:14:00, 14 03 2020
Mapa:De_dust
STEAM_ID / IP: STEAM 1 : 1 1138422753
Uzasadnienie: dostałem bana permanentnego z dopiskiem "aktywny" choć grałem na tym serwerze po raz drugi, grałem dzisiaj z dobre 3 godziny po czym admin dał mi tego bana co napisałem wyżej, nie wiem jak się odwołać lub dać ss bo nawet ich nie dostałem 

Napisano
3 minuty temu, WaR1At napisał:

Ja mam 24 h na przedstawienie dowodów? Jak ja mam to zrobić jak żadnego ss nie mam ani nic w tym stylu 

Nie ty masz przedstawić dowody, tylko admin. Czytaj z zrozumieniem. 

Napisano

witam. tak dostal perma i mial zrobione ss`y. wtedy nawet byl Maxi King na serwerze i widzial co sie dzieje. dostal najpierw ss`y i po chwili znowu byl na serwerze i wtedy dostal znowu perma " aktywny" zmienne ip podejrzewam . 

Napisano
11 godzin temu, Rejk napisał:

3 minuty temu, GetS napisał:

po za tym co ja mam udowadniac skoro mial zrobione ss`y a nie demo ?>? to ja mam teraz udowonic ze typ gra na chaxach??

Ludzie, nie mam żadnych ss jakbym miał to bym nie drążył tematu, żadnych chaksów nawet nie mam, nie grałem na nich i nie mam zamiaru grać, a to że ktoś jest teoretycznie słabszy z adminów to od razu trzeba mu dać bana bo ma "haxy", troszeczkę to jest niesprawiedliwe no ale co zrobisz, z administracja nie wygrasz, pozdrawiam cieplutko 

Napisano

kolego nie ma innej opcji wyjac perma bez zrobienia ss`y. tak tez miales zrobione a po chwili wchodzisz na serwer jak gdyby nic wiec z automatu dostajesz kolejny ban za aktywnoisc/. do poki ktoz z UB cie nie odabanuje nie grasz . po za tym skoro taki dobry jestes i wspaniale grasz po co uzywasz wh ?? czlowieku kazdy zglaszal cie na u@ i doigrales sie perma . wstaw te ss`y i nie rob z siebie ofiary 

Napisano (edytowane)

No nie wierzę w was, sprawdzę jeszcze czy są ss, ale obstawiam że dostanę taka sama odpowiedź jak dwa lata temu, ss'y przerabiane xD, ale jeżeli nie mam ss to chyba będzie pora się pożegnać z przemiła administracja i serwerem :)

Edit. Nie znalazłem w żadnym z folderów żadnych screenów, robiłem tak jak macie napisane w porwdniuku, nigdzie ich nie ma 

Edytowane przez WaR1At
Napisano

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...