kod bushido Napisano 14 Marca 2020 #590406 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Twój nick podczas gry:kod bushido Godzina, data zdarzenia: dzis, 15:10 Mapa:... STEAM_ID / IP: 0:1:30992405 Uzasadnienie: nie ma ssów do wrzucenia... juz 2 razy sie odwoływałem i wrzucałem ssy były ubany a teraz mam bana "aktywny". No grałem aktywnie robiłem sporo fragów, ale czy zasługiwało to na bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 14 Marca 2020 #590409 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 (edytowane) @SoulMind jaki aktywny ban? proszę o wytłumaczenie bana. Gracz miał ssy robione miesiąc temu i dostał ub więc skąd ten ban? Daje Unbana, ban jest bezsensowny. Gracz dostał miesiąc temu ssy, i dostał ub. Więcej banów nie ma. @SoulMind patrz kogo banujesz. Edytowane 14 Marca 2020 przez Rejk CukierkowyMario i Bezzi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 14 Marca 2020 #590438 Udostępnij Napisano 14 Marca 2020 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 15 Marca 2020 #590456 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 @Rejk w tym rzecz, że @SoulMind patrzył kogo banuje. Kolega wyłapał bana a za 2 dni był reset bansa.... Z takimi się nie będziemy bawić w demka czy inne sprawy bo szkoda czasu... Reejku dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 15 Marca 2020 #590457 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi