Angel_Of_Dead Napisano 16 Marca 2020 #590614 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 (edytowane) Nick: Angel_Of_DeadWiek: 18Doświadczenie (w byciu adminem): Średnie. Nie raz byłem adminem na wielu innych serwerach, ale miałem sporą przerwę więc doświadczenie trochę spadło.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6Staż w CS-sie: 7-8 lat raczej więcej ale nie jestem pewien.Steam / NonSteam: NoSteamDlaczego Ty: Na serwerze spędzam większość swojego wolnego czasu. Nie zawsze jest jakiś admin, a w tedy ludzie łamią regulamin na wszelkie sposoby. Uważam, że nie mam najgorszego kontaktu z osobami na serwerze, zawsze jak trzeba pomogę graczom z jakąś komendą lub jeśli czegoś nie rozumieją. I tak spędzam większość swojego wolnego czasu na serwerze, ale jeśli będzie trzeba będę na nim częściej i dłużej.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy ale od 14/15 do godziny 23/00 czyli ok. 9-11 h (nie zawsze), czasem wbije też o 10.Kontakt: Głównie forum ale mogę podać steam i discorda jeśli to potrzebne. Jeśli jet to potrzebne mogę podać fb.Link do GameTracker'a: KLIK Moja aktywność na serwerze w kilku ostatnich dniach była trochę mała, a to ze względów na sprawy prywatne, ale jest już wszystko dobrze więc postaram się nadrobić te momenty. Jeśli chodzi o bana za sg na małej mapie to bradzo za to przepraszam, ale nie przeczytałem w regulaminie punktu z sg i będę następnym razem uważał na to co robię/czytam. @Zielona 9412 @PR@SN4JPER @SECURITY @Tomq73 @Sedziaa @marcinekXD @ReymS @weave Edytowane 17 Marca 2020 przez Angel_Of_Dead Zmieniłem kolory tekstu. Zi3lony i MARCIN3K dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 16 Marca 2020 #590615 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 No niech Ci będzie Tak +wiek +amx +/-gt -ns Powodzenia Zi3lony i Angel_Of_Dead dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 17 Marca 2020 #590623 Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 (edytowane) Nie + wiek + amx - regulamin ( Sg txt kultura) - ns +/- gt Edit : Wcześniej pisałeś że masz 17 lat... Ale ok mogłeś mieć urodziny, amx we wcześniejszym podaniu na 5 teraz 6 Zastanów się nad tym. Doświadczenie raz piszesz ze średnie, a potem że byłeś adminem, jak dla mnie stanowcze Nie. Edytowane 17 Marca 2020 przez Zielona 9412 MARCIN3K i Angel_Of_Dead dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 17 Marca 2020 #590636 Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Tak lecz troszkę naciągane No ale powodzenia! :D + wiek + amx + gt + często jesteś - brak steam - kultura Angel_Of_Dead dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 17 Marca 2020 #590670 Weteran MH Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Zamykam podanie na tydzień, jeżeli aktywność będzie dobra to otworzę podanie ponownie. Angel_Of_Dead dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 24 Marca 2020 #591405 Weteran MH Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Angel_Of_Dead dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi