Bukakke Napisano 20 Marca 2020 #591024 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 (edytowane) Imię: Paweł Nick: Bukakke Wiek: 16 Doświadczenie: bylem adminem na tym serwerze jak i owszem troche sie nauczyłem SteamID: STEAM_0: 1: 533498027 Link do gametrackera: https://www.gametracker.com/player/Bukakke/145.239.237.109:27165/ Dlaczego chcesz zostać adminem?: Adminem chce zostać ponieważ gram na tym serwerze od ponad roku a i tak nadal wchądzą gracze bez kultury a i nawet dzieci którzy krzyczą przez ten mikrofon bo nic innego nie umieją a jak owszem to innym graczom przeżgadża w rozgrywce . Wieczorami zawsze grając nie ma prawie adminów ponieważ mają coś lepszego do roboty a nie tylko granie na serwerze przez cały dzień a przedewszystkim wieczorami. A mówiąć o graczach odpalonych i bez kulutry i dzieciach bez mutacji ale nie wszyskie dzieci bez mutacji zepsuje rozgrywkę też innym graczom. Dla graczy młodszych i jak owszem starszych to też można pomagać dla nich wytłumaczyć jak i co się robi na serwerze jakieś np przydatne komendy. Pozwolenie kd REKUSKA żeby szybciej wstawić podanie Edytowane 20 Marca 2020 przez Bukakke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DYCHA xd Napisano 20 Marca 2020 #591028 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 (edytowane) Wiek + Doświadczenie + - GT + Jestem na Tak Edytowane 20 Marca 2020 przez DYCHA xd Bukakke dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Futrzak6913 Napisano 20 Marca 2020 #591029 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 (edytowane) Wiek spoko + Sm + Doświadczenie + Jestem na Tak Edytowane 20 Marca 2020 przez Futrzak6913 Bukakke dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sNaFu Napisano 20 Marca 2020 #591045 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 wiek + " i dzieciach bez mutacji" moze nie zapoznales sie z nowym regulaminem ale nie ma zadnego ograniczenia mikrofonu... GT Minimum 30h na serwerze ale powiedzmy ze jestem na TAK miło się z Toba gra, kultura jest Pozdrawiam sNaFu Bukakke dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 27 Marca 2020 #591817 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Okres próbny 3 tygodnie. Na pw podeślij poprawny Steam ID, gdyż źle skopiowałeś. Bukakke dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 27 Marca 2020 #591818 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi