TheMystic Napisano 20 Marca 2020 #591051 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Ban za Ab, przedwczoraj (18.03.2020) między godziną 3 a 4 rano wpadł odpalony gość, aim+wh, Grałem sobie kulturalnie z bratem, typek lata przez pół mapy strzela łby, wołałem na forum admina, ale nie było odzewu (nie dziwne o takiej godzinie). Po pewnym czasie zdenerwowałem się, odpaliłem aima i wh pozabijałem gościa parę razy, potem nagrał demko wrzucił na forum, ale tego, że był odpalony sam, tego nie uwzględnił. Dlatego wnoszę o UB jako 1-szą i zarazem ostatnią szansę. (Kolejnym razem wejdę na specta) gdzieś tutaj postaram się demko z 1/2 rund wrzucić na niego (jego nick: puszczam baka na serweerze coś takiego). Kto grał ze mną na serwerze wie, że nie gram na wh ani aimie więc jeśli to widzisz to wypowiedz się, będę wdzięczny 007. i MajkelO dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 20 Marca 2020 #591052 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 (edytowane) Po pierwsze Zastosuj się do wzoru. Po drugie nawet jak widzisz odpalonego gracza nie włączasz czitow itd. Lepiej nagrać demko i wrzucić ban zostaje, dostałeś dnia 17marzec bana za czity, potem wbiłem na ab. Twoje tłumaczenie nie ma sensu, " Po pewnym czasie zdenerwowałem się, odpaliłem aima i wh" Pozdrawiam. Ktoś z wyższych? Bo temat napisany w innym dziale. @Bezzi @TheMystic masz poradniki na yt. Edytowane 20 Marca 2020 przez Rejku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMystic Napisano 20 Marca 2020 Autor #591053 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 (edytowane) 31 minut temu, Rejku napisał: Po pierwsze Zastosuj się do wzoru. Po drugie nawet jak widzisz odpalonego gracza nie włączasz czitow itd. Lepiej nagrać demko i wrzucić ban zostaje, dostałeś dnia 17marzec bana za czity, potem wbiłem na ab. Twoje tłumaczenie nie ma sensu, " Po pewnym czasie zdenerwowałem się, odpaliłem aima i wh" Pozdrawiam. Demo: Edytowane 20 Marca 2020 przez TheMystic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 20 Marca 2020 #591068 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Dostałeś bana za to a później wszedłeś na AB. Tłumaczenia i demka na innych schowaj w kieszeń bo nic Cię teraz nie usprawiedliwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 20 Marca 2020 #591069 Udostępnij Napisano 20 Marca 2020 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi