AleMamFarta Napisano 24 Marca 2020 #591465 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Nick: AleMamFarta Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Adminuje na serwerze Vister'a na innej sieci , lecz ciągnie mnie tu . Poza tym serwerem byłem adminem z 4 razy Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: gram w cs'a 1.6 od 8 lat , 9 z przerwą Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chciałbym poświęcić swój czas na pomaganie w pewnym sensie , nieraz trafiają się toxiki i nieproszeni goście a tego bardzo byśmy nie chcieli Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Teraz ( Kwarantanna) mam całkiem sporo czasu , lecz staram się nie przesadzać i pogrywam z 2 - 4 h zależy od dnia . Kontakt: Steam , Messenger (jesli to konieczne) Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/AleMamFarta/91.224.117.52:27140/ , wiem że słabo ale to się szybciutko nadrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 24 Marca 2020 #591476 Udostępnij Napisano 24 Marca 2020 Inni przez brak godzinek szansy nie dostali więc Dobij te 30 godzin wtedy rozwinę moją wypowiedź o inne argumenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 25 Marca 2020 #591526 Udostępnij Napisano 25 Marca 2020 (edytowane) Brak godzin daj sie poznac a zmieni zdanie. Na nie jak narazie Edytowane 25 Marca 2020 przez kameleonn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 30 Marca 2020 #592214 Administrator Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Pograj jeszcze trochę. Aktualnie odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 30 Marca 2020 #592215 Administrator Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi