Swirusek Napisano 27 Marca 2020 #591867 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 (edytowane) Siema, moją uwagę przyciągnął plugin od Klanu iż jest nie skończony jedna funkcja w nim nie działa dwa brak klanu przed nickiem na czacie lub w HUD chociaz (FUNKCJA INFORMACJE O KLANIE) Za prosto jest zdobyc SOCZEWKE / EE / ITP Nie działa komenda /freelvl Jeśli można prosić jakiegos Administratora z dostępem do listy map aby dodał ją w tym temacie pasuje też ogarnąć te mapy bo wiele sie ich nie gra Poprawić /regulamin Dodać losowanie jednego VIP'a z graczy na mape i moze od 22 do 6 rano free VIP ? Mozna zmienic nazwe HLTV na np. " SKLEP SERWERA /KUP " czy cos w ten deseń @EDIT x3 chyba juz hehe Moze pasuje kupic reklame cod'a ? Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez Swirusek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 27 Marca 2020 #591869 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 1. Jestem za bo ten klan rzeczywiście wydaje się nie skończony, ale zawsze coś :p. 2. Czy ja wiem jeśli chodzi Ci o kupowanie perków to czasami wypadnie za pierwszym czasami musisz 500 monet wydać, żeby widzika wydropić xD. 3. +1 Dziękuję, pozdrawiam Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 27 Marca 2020 #591870 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Klan faktycznie wydaje się nie skończony tu masz rację. Jeżeli chodzi o perki to @marcinekXD ma rację zależy raz Ci dropnie od razu a raz nie. A /freelvl faktycznie nie działa. MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel_Of_Dead Napisano 27 Marca 2020 #591876 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 (edytowane) Klan wydaje się na nie skończony. Jeśli chodzi o perki popieram @marcinekXD ma racje. /freelvl faktycznie nie działa. Pozdrawiam. Edytowane 27 Marca 2020 przez Angel_Of_Dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 27 Marca 2020 #591879 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Cod do klanów jest to spoko pomysł Cod do perków to @marcinekXD napisał już /freelvl zazwyczaj jest wyłączony po resecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Kwietnia 2020 #592820 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 @aquax @SadoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 8 Kwietnia 2020 #593555 Weteran MH Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Dnia 27.03.2020 o 17:00, Swirusek napisał: iema, moją uwagę przyciągnął plugin od Klanu iż jest nie skończony jedna funkcja w nim nie działa dwa brak klanu przed nickiem na czacie lub w HUD chociaz (FUNKCJA INFORMACJE O KLANIE) Nowe klanu są już zlecone technikowi do napisania Dnia 27.03.2020 o 17:00, Swirusek napisał: Za prosto jest zdobyc SOCZEWKE / EE / ITP Kwestia szczęścia, szansa na ich trop jest taka sama jak na wszystkie inne perki. Dnia 27.03.2020 o 17:00, Swirusek napisał: Nie działa komenda /freelvl Freelvl był wyłączony bo był reset, jaki sens jest robienia resetu i dodawaniu tej komendy. Włączyłem go teraz. Mapy były niedawno zmieniane. Freevip w nocy to jeszcze więcej expa dla ludzi którzy sobie nabijają lvle w nocy więc odpada Dnia 27.03.2020 o 17:00, Swirusek napisał: Poprawić /regulamin Ten plugin jest do wywalenia zajmuje miejsce a przeczyta to nieliczna część graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 8 Kwietnia 2020 #593556 Weteran MH Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi