GoldNM Napisano 27 Marca 2020 #591881 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 (edytowane) Cześć, ponieważ niedawno wprowadzono zmianę dotyczącą txt a dokładniej, tam gdzie da się wskoczyć za pomocą 2 skoków niema txt i stwierdziłem ,ze sprawdzę to na kilku mapach, gdzie jest a gdzie nie txt de_alexandra - na tej mapie można wejść wszędzie posługując się 2 skokami (nawet na najwyższe dachy) oczywiście mówię tu o 2 skoki (800 gravity) de_dust2_long -2 skoki wystarczą aby wskoczyć wszędzie (lecz to miejsce z pływaniem to jest txt na 100% mimo iż da się tam wskoczyć na 2 skoki) fy_pool_day - sprawa taka sama jak na de_alexandra de_dust2002 - nie testowałem lecz wydaje mi się ,ze z bombsite A udało by się wyskoczyć na górną część mapy. I przez tą zmiane niewiem co traktować jako txt a czego nie. i nie wiem czy traktować wchodzenie tam jako wchodznenie na txt czy nie Edytowane 28 Marca 2020 przez GoldNM Zi3lony i kaleib123 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 27 Marca 2020 #591884 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Ja bym był za zmianą tego punktu na ten sprzed roku - bez żadnych dwóch skoków, bez niczego po prostu zakaz TXT to zakaz TXT i tyle Dziękuję, pozdrawiam kaleib123, GoldNM, Zi3lony i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel_Of_Dead Napisano 27 Marca 2020 #591932 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Popieram @GoldNM sam nie wiem teraz co mam traktować za txt Oraz popieram @marcinekXD bez żadnych 2 skoków było by już wiadomo gdzie jest txt Pozdrawiam. kaleib123 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 28 Marca 2020 #591953 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 (edytowane) Całkowicie się zgodzę z kolegami wyżej problem jest i trzeba go jakoś rozwiązać. @Bezzi Edytowane 31 Marca 2020 przez Zi3lony kaleib123 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Kwietnia 2020 #592821 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 @SadoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 3 Kwietnia 2020 #592930 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Ogolnie trzeba zmienic regulamin bo doszlo wiele innych spraw zwiazanych z TXT / DZIALKAMI Z /KS itp pasuje to ogarnac i dodac w komendzie na serwie /regulamin i pasuje by admini sie stosowali do niego kiedys zauważyłem ze admini nie stosują sie do regulaminu banowania / kick' ów serwera ( NIE MOWIE O WSZYSTKICH TYLKO O TYCH NIE DOSWIADCZONYCH } I pasuje by zrobić jakiś tekst na samym poczatku serwera jak sie wchodzi ze witamy na Multi-head.pl COD 45k I logo strony wrzucic bo goło jest a mozna wykorzystac takie drobne rzeczy Owszem nie koniecznie musi to być tak jak mowie moze byc zrobione po swojemu jak tam Opiekun serwera sie zdecyduje jak cos zapraszam na PW to moze cos razem zdziałamy wiecej @kaleib123 ta komenda jest... moim zdaniem skoro już jest to po co ją usuwać lepiej przerobić kto ma przeczytać przeczyta.. a dwa przyda się nowym Admina iz w ( ) mozna napisać czas bana od (5MIN - 1H) czy coś w ten deseń Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez Swirusek Zi3lony i kaleib123 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaleib123 Napisano 12 Kwietnia 2020 #594134 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Również jestem za propozycją @marcinekXD. Natomiast @Swirusek jakby nawet była komenda /regulamin to wątpię że gracze by ją czytali . Pozdrawiam, FART Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel_Of_Dead Napisano 12 Kwietnia 2020 #594148 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 2 godziny temu, kaleib123 napisał: Również jestem za propozycją @marcinekXD. Natomiast @Swirusek jakby nawet była komenda /regulamin to wątpię że gracze by ją czytali . Pozdrawiam, FART Gracze czytaj regulamin dopiero jak dostaną bana aby zobaczyć czy "kara" jaką dostali była słuszna i odpowiednia. A jak wchodzą na serwer to nie czytają regulaminu bo myślą "A po co?". A zaczynają myśleć jak dostaną tego bana. kaleib123 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaleib123 Napisano 13 Kwietnia 2020 #594152 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 No dokładnie @Angel_Of_Dead tak to niestety wygląda temu moim zdaniem dodawanie owej komendy jest bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 13 Kwietnia 2020 #594155 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 @kaleib123 a jak by zrobić taki baner jak zmienia się mapa za nim wybierasz team i żeby się wyswietał regulamin serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaleib123 Napisano 13 Kwietnia 2020 #594156 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 @Zi3lony hmm pewnie będą tacy co szybki będą przechodzić do wyboru tt lub ct ale moim zdaniem to dobry pomysł! Skrócić regulamin, w sensie napisać go zwięźle i myślę że robiłoby robotę ? Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Kwietnia 2020 #594167 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Zi3lony napisał: @kaleib123 a jak by zrobić taki baner jak zmienia się mapa za nim wybierasz team i żeby się wyswietał regulamin serwera. Od razu mówię, że to odpada. /regulamin jest wyłączony i taki zostanie, widnieje na serwerze tylko do 10pkt. więc bez sensu jest go tam trzymać. 7. Zakaz wchodzenia na TXT (Dopuszczalne jest wchodzenie na tekstury tam, gdzie uda sie wskoczyc na podwojnym skoku) (Kick,Ban 5min, nastepnie 30 minut ) Taki punkt macie obecnie. (Dopuszczalne jest wchodzenie na tekstury tam, gdzie uda sie wskoczyc na podwojnym skoku) Co znaczy, że można wchodzić na TXT jeśli jest to tylko możliwe przy użyciu podwójnego skoku. Osobiście dziwie się, że taki punkt powstał, ale skoro powstał to chyba coś komuś nie pasowało i musiał być jakiś temat związany z tym na forum, ale nie mogę go znaleźć. Każdy z Was sie zgadza, że jest po prostu zły. Dlatego zmieniamy go na: 7. Całkowity zakaz wchodzenia na TXT. (Kick - ban 5min, nastepnie 30 minut) TXT COD MOD Zostawiam temat otwarty na propozycje. kaleib123, Zi3lony i MARCIN3K dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi