pemeqq 294 Napisano 29 Marca 2020 Witam Zróbcie coś z tym skryto jest zbudowana i jest przesadna Ty w niego strzelasz znika on w ciebie strzela znika i wywala bronie weźcie zostawcie mu albo sama niewidkę która byście naprawili że dopiero poniżej 60 HP znika albo zostawcie wywala nie broni albo wgl można przywrócić starego skryto 1 elo elo 350 dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 019 Napisano 29 Marca 2020 (edytowane) Zacznijmy od pisania 1 propozycji, nie 10 na raz. Jak najbardziej na tak, oddajcie starego skyto, zamiast dmg +int dodajcie mu +5 do mp5 i tyle Pozdrawiam // @aquax Moim zdaniem to będzie i tak bardzo często siadało te 10%, na jakimś bezliku to będzie to samo. Ja bym albo wy********ł te wyrzucenie albo dał 5%, może w tedy nie będzie siadało co drugi strzał. O zmniejszonej widoczności się nie wypowiem, bo nw jaką miała wcześniej. Co do znikania, działa to tak, że jak my strzelamy to włacza sie niewidka, czy jak klasa? A może oba warianty? Ja bym wrócił do starego skryto, jeśli go ktoś do 50hp obił stawał się niewidzialny na x czasu, dalbym mu 8 i po sprawie. // @aquax Jasne szefie Edytowane 29 Marca 2020 przez elo elo 350 Tam jest w y p i e p r z y ł jak coś ;) Bt aquax, 29 Marca 2020 Będzie źle to napiszecie jutro pod tematem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aquax 2 723 Napisano 29 Marca 2020 Lekko ją zbalansowałem. Opis klasy wygląda teraz tak: -10% na wyrzucenie broni, -Zmniejszona widocznosc do 60%, -1/6 na stanie sie niewidzialnym dla przeciwnika na 3 sek, -MP5[+6 DMG] @edit Nikt nic nie pisał więc zamykam temat 1 pemeqq dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aquax 2 723 Napisano 31 Marca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach