MiodeQ Napisano 30 Marca 2020 #592313 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 (edytowane) Nick: ProGameR Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem):hmmm: posiadałem własne serwery cs , komendy amx dla mnie to nie problem . posiadałem również adminach na różnych serwerowniach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie:w 7lat Steam / NonSteam: chwilowo jeszcze Nonsteam ale zakup Steam już w trakcie realizacji Dlaczego Ty: jestem doświadczonym adminem ,spokojnym ,opanowanym w różnych sytuacjach ,sprawiedliwy oraz uczciwy . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: to zależy czy jestem w pracy czy nie . Jesli pracuje to jestem 3-4 godz, a jesli nie to 6-7godz Kontakt: Pw na forum . ts Link do GameTracker'a:Nick: https://www.gametracker.com/player/ProGamer/91.224.117.52:27140/ Edytowane 30 Marca 2020 przez MiodeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeonX Napisano 30 Marca 2020 #592316 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 !!Jestem na Tak!! +Staż +/- Kontakt +/-GT Duży++ za AMXX +Doswiadcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kij ci w lep Napisano 30 Marca 2020 #592319 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 jestem na TAK +ogarniety +aktywny na serwerze +Doswiadczny +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MovemenT ^.^ Napisano 31 Marca 2020 #592480 Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Tak Amxx + Gt + Staż też niezły + Ns - Ale myślę że spokojnie dostaniesz admina . ale trochę już ich jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilyPan Napisano 1 Kwietnia 2020 #592548 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 A wiec wiek ++ Staż + amx ++ ns - Cos odemnie to tak duzo z nim rozmawiam na serverze i wydaje sie ogarniety opanowany i wyrozumialy Jestem na TAK Okres próbny bd jak najbardziej na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Kwietnia 2020 #592634 Administrator Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Za krótko grasz na serwerze. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Kwietnia 2020 #592635 Administrator Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi