GoldNM Napisano 30 Marca 2020 #592322 Udostępnij Napisano 30 Marca 2020 (edytowane) Cześć, dzisiaj zauważyłem problem dotyczący /ks , chodzi dokładniej: Care package - nieda się tego podnieść (pasek w ogóle się nie ładuje i mimo czekania z 15 sekund nie udało mi się jej podnieść Predator missle - nie ma możliwości sterowania nią (leci ciągle prosto) klasy premium: - Snajper, Assasin, Rambo nie mają niewidki podczas kucania którą powinni mieć (sprawdzałem na klasach Premium, Elite , XXL i problem występuje wszędzie) @Bezzi ogarnoł byś kogoś kto może to naprawić ? Edit: Dodałem nowy problem który dzisiaj zaobserwowałem Edytowane 30 Marca 2020 przez GoldNM Angel_Of_Dead i Zi3lony dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 31 Marca 2020 #592418 Weteran MH Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 20 godzin temu, GoldNM napisał: Care package - nieda się tego podnieść (pasek w ogóle się nie ładuje i mimo czekania z 15 sekund nie udało mi się jej podnieść Predator missle - nie ma możliwości sterowania nią (leci ciągle prosto) zrobione 20 godzin temu, GoldNM napisał: Snajper, Assasin, Rambo nie mają niewidki podczas kucania którą powinni mieć (sprawdzałem na klasach Premium, Elite , XXL i problem występuje wszędzie) będę musiał się przyjrzeć GoldNM i Zi3lony dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 31 Marca 2020 #592419 Weteran MH Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi