Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Mas pies
Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem nie raz nawet byłem adminem na waszym serwerze (Straciłem go ponieważ byłem nieaktywny miałem ważne sprawy w życiu nie miałem tyle czasu na grę lecz wszystko jest już okej mam czas)
Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę że 6-8
Staż w CS-sie: W CS'a gram jakieś dobre 6 lat
Steam / NonSteam: NonSteam
Dlaczego Ty: Byłem już tutaj adminem jestem doświadczony jestem aktywny bardzo często rano gdy nie ma tyle adminów no i jeżeli jest na serwerze 20 osób i jeden admin na wszystkich to jest straszny młyn zawsze lepiej się podzielić pracą
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Przez zaistniałą sytuację mam praktycznie cały dzień na grę myślę że 5-7h dziennie
Kontakt: Facebook oraz forum
Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Mas pies/91.224.117.52:27140/

Pozdrawiam i liczę na spory odzew pod moim podaniem!

Napisano

- straciłeś admina (byłeś nieaktywny)

-Ns

-/+  17lat i ważne sprawy w życiu ?? hmm daje do myślenia .

+GT

+/- Wiek 

Jeśli by wyeliminować nieogarniętych adminów  to warto by było wprowadzić troszkę swieżości 

chwilowo na NIE 

Napisano (edytowane)

Jestem Neutralny na to podanie 

-straciłeś adm(Mogłeś wziąć urlop)

+/- Steam

+/- Amxx

+wiek 

+GT 

cooltext353394868178957.png.01f89e5cb06ec20b38033af44d7eb1f2.png

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

@JugoL^^ Gdzie go poprosił? to jest raczej pytanie 

Jestem za tym że nie powinno się pisać pod swoim podniem (o takich rzeczach pisze sie pw,ts,dsc,)

Edytowane przez NeonX
Napisano
3 godziny temu, MiodeQ napisał:

po  1 nie można się wypowiadać we własnych podaniach  1 zasada każdej serwerowni :) 

Ale @VisTeR.' go poprosił/a 

Co do podania to neutral

-/+ miałeś admina ale go straciłeś (mogłeś napisać prośbę o urlop)

+steam

+amx

+wiek

Napisano

Wiek +/-

Doświadczenie +

Staż +

Aktywność + (dość czesto cię widuje)

Ns +/-

Wcześniejsza utrata admina -

Jesteś raczej bezproblemową osobą lecz kojarzy mi sie ze nie raz trzeba bylo Cię uspokoić za kulturke na czacie ale mogłem Cię pomylić z kimś innym.

Mam tylko nadzieję że będziesz widoczny nawet juz po sytuacji w jakiej caly świat się znalazł.

Napisano
Dnia 2.04.2020 o 16:15, MiodeQ napisał:

po  1 nie można się wypowiadać we własnych podaniach  1 zasada każdej serwerowni :) 

+1

Jestem na NIE :

-mikrofon

-ns

Napisano
Dnia 2.04.2020 o 16:15, MiodeQ napisał:

3 godziny temu, Fawor napisał:

+1

Jestem na NIE :

-mikrofon

-ns

1. Możecie mi podać punkt regulaminu forum, który zabrania wypowiedzi w swoim podaniu ? 

2. Co do samego podania jestem chwilowo na nie. Rzadko Cie widuję, ale mimo to nawet wtedy nic nie zgłaszasz. Nie wiem jak reszta ekipy.

• Administrator
Napisano
Dnia 1.04.2020 o 20:38, Kennys l Bombel napisał:

@VisTeR.' 

Jest taka możliwość ponieważ gdy odzyskiwałem hasło do tego konto to był jeszcze jakiś inny e-mail . (Nie jestem pewien)

Z tego co widzę to jest to:

Napisz mi na PW co wolisz, połączenie konta czy bana na 1 lub 2. 

• Administrator
Napisano

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów.
W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...