Yo00n Napisano 1 Kwietnia 2020 #592596 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: Yo00n^ Wiek: 31 Doświadczenie (w byciu adminem): Wieloletnie. Już od 1.5 ( Ktoś pamięta ?: ) . Kilka innych serwerów 1.6 . Tutaj dwukrotnie. Dlaczego zrezygnowałem ? Przestałem grać. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Sporo zapomniałem przez te lata. Aczkolwiek sądze że mocne 5 Staż w CS-sie: od 2002 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Byłem administaratorem, sprawdzałem się. Nie miałem nigdy z nikim konfliktu na serwerze i nadal nie mam. Chciałbym pomóc reszcie administracji w pełnieniu swej funkcji ( niewielu z was widuje na serwerze ). Dużo ostatnio jest odpałów psujących rozgrywkę ( nie tylko oszukiści co na no recoilu i wh jadą. Dużo jest przypałów co swoich oślepiają, puszczają muzykę kiedy nie powinni.A przede wszystkim wszechobecni gadacze, którzy przychodzą sobie pogadać (nieraz sami do siebie ) nie wnosząc nic do rozgrywki. To tak pokrótce. Nie wspominając już o obecnej sytuacji w Polsce i na Świecie. przez co więcej czasu spędzam przed monitorem. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-3,5-4 Kontakt: Steam. reszty póki co nie podam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Yo00n^/80.72.40.110:27026/ Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez Yo00n Mil3nka dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutki16 Napisano 1 Kwietnia 2020 #592615 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Doświadczenie ma, lubiany na serwerze, jak to się mówi do 3 razy sztuka więc można dać szanse, także na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 1 Kwietnia 2020 #592624 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Pamiętam jeszcze sprzed paru lat Sprawdzał się dobrze jako admin, obecnie też aktywny. Często widuje na serwerze. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager Napisano 1 Kwietnia 2020 #592630 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Nie ma powodu bym się rozpisywał- 3 razy na TAK takich ludzi nam potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DionizyZlotopolski Napisano 4 Kwietnia 2020 #593013 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Na tak. Nie wiem czy jest sens rozpisywać za i przeciw. Był już tu adminem i było dobrze, więc co tu jeszcze pisać. Witaj spowrotem Jun xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 4 Kwietnia 2020 #593095 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Witamy ponownie! Zgłoś się z SID do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 4 Kwietnia 2020 #593096 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi