Cebulk4 Napisano 2 Kwietnia 2020 #592718 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Nick:CebulaData ( Od kiedy do Kiedy ): 30.03-5.04Powód: po długim czasie walki z internetem skapitulowałem i zadzwoniłem do operatora z powodu braku internetu ponieważ nagle się wyłączał lub miałem 900 pingu dowiedziałem się że muszą wymienić urządzenia które przesyłają internet w moją stronę mam nadzieję że moja przerwa potrwa tylko tyle bo chciałbym już sobie pograć normalnie na serwerze i nadrobić aktywnośćOpiekun, bądź ktoś z wyższej administracji: @Memesi0 MemesiO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 2 Kwietnia 2020 #592719 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi