Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2015 #362831 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): 12,06,2015 godz 18:05 Nick admina/gracza, który zawinił:Nie wiem nie pokazuje w konsoli Dowody:Niech admin mi coś udowodni Świadkowie:cały serwer Uzasadnienie: BURNI BrK connected Couldn't open file overviews/de_westwood_big.txt. Using default values for overiew mode. Couldn't open file overviews/de_westwood_big.txt. Using default values for overiew mode. BURNI BrK is joining the Counter-Terrorist force Czarny Artem killed kakalko with grenade *** _Matt_ killed Czarny Artem with a headshot from awp *** PTB: Zostales automatycznie przydzielony... SAmi killed rkm123 with aug Tududu killed `Flexee with awp K!LLeR killed SAmi with galil *** Snajper :* <3 killed krecik with a headshot from m4a1 *** Jesli na serwerze jest malo graczy (<=6), mozna zmienic mape na mniejsza wpisujac "mala mapa" - musi to zrobic wiekszosc graczy [brak - 0] *DEAD* BURNI BrK : ooo sraka [Aspirant - 50] *DEAD* Paczook : hahahaha [COD:MW] Witaj w Modyfikacji Call of Duty stworzonej przez QTM_Peyote z zapisem na SQL by Cypis Tududu killed _Matt_ with Kukla [COD:MW] W celu uzyskania informacji o komendach napisz /pomoc. Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language Welcome to |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| Multi-Head.pl [COD MOD 400][--->RESET LIS [saper - 173] *DEAD* BURNI BrK : za co aka mam dac bana za obraze?> Type 'amx_help' in the console to see available commands Time Left: 14:07 min. Next Map: de_aztec *** Tududu killed Snajper :* <3 with a headshot from awp *** [saper - 102] *DEAD* Czarny Artem : AKA TO NIEZLY JEBAKA [RoundSound] Podobala Ci sie ostatnia piosenka, a nie pamietasz jej nazwy? Napisz /last [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Obraza' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:42091078' [AMXBans] Your IP: '193.242.212.2' [AMXBans] =============================================== *** K!LLeR killed Tududu with a headshot from famas *** [saper - 173] *DEAD* BURNI BrK : mowie tylko ze mnie sraka cisnie Malformed packet size (2782, 1238) [Assasin (PREMIUM) - 189] *DEAD* Naruto. : nie placz juz aka [saper - 173] *DEAD* BURNI BrK : chcesz w tylek ? Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. http://zapodaj.net/11e9a9a26d2d1.png.html>zrzut.png Gdzie tu kogoś obraziłem ? jako karę dla admina proponuje tydzień BANA a jeśli to za dużo to chce sprawiedliwości , a to że komuś liżesz dupe na serwerze nie moja sprawa, jeszcze się obliż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 6 Grudnia 2015 #360008 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Admin Mentos ma się stawić i wyjaśnić sprawę w ciągu 24h. Raz raz! :nynek: :troll: Zabieram Wam robotę Ps. Masz 3 aktywne bany na IP :] Kolor czerwony tylko dla administracji, zmień na pomarańczowy bo warna wyłapiesz od zielonkawych. BLE zielony też dla administracji, zmień na ten pomarańczowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2015 #362841 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Koleś ma nick : AKA ZABIJAKA, rozumiem że gdybym napisał o jebaka też bym dostał bana ? Mi nie chodzi o to 30 minut bo sobie zaczekam, pare banów już dostałem i nie robiłem nic, aleeee widocznie musisz się konsultować z graczem o przyznaniu bana i nie podejmujesz decyzji sam zerknij jeszcze raz na tego ss-a i odpowiedz sobie sam na to pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 6 Grudnia 2015 #362845 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Mentos jeśli masz dowody na to że obraża itd , używa wulgaryzmów , i te różne sprawy za używanie wulgaryzmów daj pierw ostrzeżenie a potem zbanuj jak znowu to będzie robił , do obrazy graczy , rodziny , adminów banujesz od razu , gdy zbanujesz kogoś bezmyślnie bo masz taki humor miej lepiej dowody bo 3ostrzeżenia i ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 6 Grudnia 2015 #362848 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Popelnil chlopak blad, kazdemu sie zdarza, po dosyc sporym opier*zielu zrozumial swoj blad, osobiscie odbanowalem gracza Burni po doslownie 5 minutach, mysle, ze tym razem obejdzie sie na upomnienu slownym jako iz jest to nowy admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 6 Grudnia 2015 #362851 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Nie raz dostawałeś już bana za obrazę, wszelkie prowokacje nie będą tolerowane. Przerobienie nicków w ten sposób jest uznawane za obrazę co oznacza, że ban jest słuszny. Btw. to prawda, że AKA lubi sprowokować i za to też powinien otrzymać bana. @Mentosik. powinieneś mieć także dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 6 Grudnia 2015 #362852 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi