Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2015 #362831 Napisano 6 Grudnia 2015 Wzór skargi (data i godzina): 12,06,2015 godz 18:05 Nick admina/gracza, który zawinił:Nie wiem nie pokazuje w konsoli Dowody:Niech admin mi coś udowodni Świadkowie:cały serwer Uzasadnienie: BURNI BrK connected Couldn't open file overviews/de_westwood_big.txt. Using default values for overiew mode. Couldn't open file overviews/de_westwood_big.txt. Using default values for overiew mode. BURNI BrK is joining the Counter-Terrorist force Czarny Artem killed kakalko with grenade *** _Matt_ killed Czarny Artem with a headshot from awp *** PTB: Zostales automatycznie przydzielony... SAmi killed rkm123 with aug Tududu killed `Flexee with awp K!LLeR killed SAmi with galil *** Snajper :* <3 killed krecik with a headshot from m4a1 *** Jesli na serwerze jest malo graczy (<=6), mozna zmienic mape na mniejsza wpisujac "mala mapa" - musi to zrobic wiekszosc graczy [brak - 0] *DEAD* BURNI BrK : ooo sraka [Aspirant - 50] *DEAD* Paczook : hahahaha [COD:MW] Witaj w Modyfikacji Call of Duty stworzonej przez QTM_Peyote z zapisem na SQL by Cypis Tududu killed _Matt_ with Kukla [COD:MW] W celu uzyskania informacji o komendach napisz /pomoc. Type 'amx_langmenu' in the console to display a menu where you can choose your language Welcome to |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| Multi-Head.pl [COD MOD 400][--->RESET LIS [saper - 173] *DEAD* BURNI BrK : za co aka mam dac bana za obraze?> Type 'amx_help' in the console to see available commands Time Left: 14:07 min. Next Map: de_aztec *** Tududu killed Snajper :* <3 with a headshot from awp *** [saper - 102] *DEAD* Czarny Artem : AKA TO NIEZLY JEBAKA [RoundSound] Podobala Ci sie ostatnia piosenka, a nie pamietasz jej nazwy? Napisz /last [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'Obraza' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:42091078' [AMXBans] Your IP: '193.242.212.2' [AMXBans] =============================================== *** K!LLeR killed Tududu with a headshot from famas *** [saper - 173] *DEAD* BURNI BrK : mowie tylko ze mnie sraka cisnie Malformed packet size (2782, 1238) [Assasin (PREMIUM) - 189] *DEAD* Naruto. : nie placz juz aka [saper - 173] *DEAD* BURNI BrK : chcesz w tylek ? Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. http://zapodaj.net/11e9a9a26d2d1.png.html>zrzut.png Gdzie tu kogoś obraziłem ? jako karę dla admina proponuje tydzień BANA a jeśli to za dużo to chce sprawiedliwości , a to że komuś liżesz dupe na serwerze nie moja sprawa, jeszcze się obliż
MemesiO Napisano 6 Grudnia 2015 #360008 Napisano 6 Grudnia 2015 Admin Mentos ma się stawić i wyjaśnić sprawę w ciągu 24h. Raz raz! :nynek: :troll: Zabieram Wam robotę Ps. Masz 3 aktywne bany na IP :] Kolor czerwony tylko dla administracji, zmień na pomarańczowy bo warna wyłapiesz od zielonkawych. BLE zielony też dla administracji, zmień na ten pomarańczowy
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2015 #362841 Napisano 6 Grudnia 2015 Koleś ma nick : AKA ZABIJAKA, rozumiem że gdybym napisał o jebaka też bym dostał bana ? Mi nie chodzi o to 30 minut bo sobie zaczekam, pare banów już dostałem i nie robiłem nic, aleeee widocznie musisz się konsultować z graczem o przyznaniu bana i nie podejmujesz decyzji sam zerknij jeszcze raz na tego ss-a i odpowiedz sobie sam na to pytanie
GramBoLubie Napisano 6 Grudnia 2015 #362845 Napisano 6 Grudnia 2015 Mentos jeśli masz dowody na to że obraża itd , używa wulgaryzmów , i te różne sprawy za używanie wulgaryzmów daj pierw ostrzeżenie a potem zbanuj jak znowu to będzie robił , do obrazy graczy , rodziny , adminów banujesz od razu , gdy zbanujesz kogoś bezmyślnie bo masz taki humor miej lepiej dowody bo 3ostrzeżenia i ban
Madara. Napisano 6 Grudnia 2015 #362848 Napisano 6 Grudnia 2015 Popelnil chlopak blad, kazdemu sie zdarza, po dosyc sporym opier*zielu zrozumial swoj blad, osobiscie odbanowalem gracza Burni po doslownie 5 minutach, mysle, ze tym razem obejdzie sie na upomnienu slownym jako iz jest to nowy admin.
Malu Napisano 6 Grudnia 2015 #362851 Napisano 6 Grudnia 2015 Nie raz dostawałeś już bana za obrazę, wszelkie prowokacje nie będą tolerowane. Przerobienie nicków w ten sposób jest uznawane za obrazę co oznacza, że ban jest słuszny. Btw. to prawda, że AKA lubi sprowokować i za to też powinien otrzymać bana. @Mentosik. powinieneś mieć także dowody.
Malu Napisano 6 Grudnia 2015 #362852 Napisano 6 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
6 Gru
7
Najaktywniejsi w tym temacie
Malu 2 posts
GramBoLubie 1 post