Adamekh Napisano 3 Kwietnia 2020 #592882 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Mamy fanów rapu ? Jestem nim od lat, siedzę w Polskim/Francuskim rapie od małego. Znam Kube osobiście przez moje stowarzyszenie ( jestem organizatorem rap-festiwali charytatywnych w Rzeszowie ) Ta płyta zrobiła na mnie największe wrażenie z wszystkich. Niżej macie trackliste, podkreślone tytuły są moimi fav nutami na płycie. Czekam na wasze opinię o płycie, o twórczości Kuby i fav nutkach. pozdr. Tracklista: 1. ROMANTICPSYCHO 2. JESIEŃ 3. PRZYTOBIE 4. SZUBIENICAPESTYCYDYBROŃ5. TĘSKNIĘZASTARYMKANYE6. ASPARTAM 7. COJESTMAŁPY8. RUMPELSTILSKIN9. GAZPROM 10. ŚWIATTOMÓJPLACZABAW 11. AJETLAGTOMÓJNOWYDRAG 12. TOKYO202013. NIEPŁACZĘPONOTREDAME 14. ŁAJZA 15. BUBBLETEA 16. TOWSZYSTKOBYŁODLACIEBIE Clueey dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 3 Kwietnia 2020 #592887 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Que to kozak, od zawsze na zawsze! Płytka bardzo mi się podoba, chociaż jest kilka nutek, które średnio mi siadają. Moje ulubione nutki z płyty to: PRZYTOBIE, JESIEŃ, ROMANTICPSYCHO, SZ UBIENICAPESTYCYDYBROŃ i TOWSZYSTKOBYŁODLACIEBIE Adamekh dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi