Banda TokC!k Napisano 4 Kwietnia 2020 #593007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Nick: Banda TokC!k Wiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem): dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie:4 Steam / NonSteam: NotSteam Dlaczego Ty: bo chciał bym pomagać na server bo spk Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 8h Kontakt: [email protected] Link do GameTracker'a: nie mam mam błod z kodem nie wiem czemu a pisze dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 4 Kwietnia 2020 #593015 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Jestem na NIE -wiek -NS a wymagany jest Steam -grasz na tym serwerze od 2 kwietnia wiec jesteś młodym graczem a lecisz na admina od razu nawet nie mając godzin https://www.gametracker.com/player/Banda TokC!k/80.72.40.110:27020/ -GT jego -twoje uzasadnienie dlaczego ty... FranzMaurer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 4 Kwietnia 2020 #593016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Psycl wszystko wyjaśnił PsYcI-I0 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 4 Kwietnia 2020 #593017 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi