BUCH1 Napisano 4 Kwietnia 2020 #593022 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Nick:BUCH Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):Moje doświadczenie jest bardzo dobre , ponieważ bywałem już na serwerach jako admin Znajomość AMXX (W skali 1-10):Mocne 7/10 Staż w CS-sie:Mniej wiecej 6/7 lat Steam / NonSteam:Oczywiśćie ze Steam Dlaczego Ty:Poniewaz gram wszczegolności w nocy , a wtedy jest najwięcej osób , które łamia regulamin , chitują , wyzywaja sie itp. Pojawiam sie rowniesz popołudniami, gram bardzo dużo a wszczególności oststnio na waszym serwerze . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Dziennie okolo 5/7 godzin , w ostatnich 2 tygodniach na steam mam 52 godziny Kontakt:Steam , discord , teamspeak , facebook Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/BUCH/80.72.40.110:27027/ I odrazu , mówię że przepraszam za to nabijanie lvl . Jak chcecie możecie mi usunąć ten lvl Pozdrawiam Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel_Of_Dead Napisano 4 Kwietnia 2020 #593038 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Na nie. + wiek + doświadczenie + amxx - rzadko cię widzę na serwerze nawet w nocy a w nocy jestem często ---- regulamin (mimo iż sam nie jestem święty to każdy wie o co chodzi) Graj częściej bo jakoś cię nie widzę i zmienię na TAK. Życzę powodzenia . Zi3lony, MARCIN3K i Swirusek dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN3K Napisano 4 Kwietnia 2020 #593040 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Ja również na nie: -gt +steam -kultura +wiek Dziękuję, pozdrawiam Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez marcinekXD Swirusek, Angel_Of_Dead, klqs i 1 inny dodali reakcje 1 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 4 Kwietnia 2020 #593064 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Na nie... Nie ogarniasz forum czlowieku i wgl CIe nie widac na serwie Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 6 Kwietnia 2020 #593340 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Ja również na Nie - kultura - gt + amx + wiek @marcinekXD pokazał twoją kulturę.. A admin ma świecić przykładem dotego dochodzi nabjanie lvl.. Ktoś taki ma być adminem? Te podanie to jedno wielkie xddd. MARCIN3K, Swirusek i Angel_Of_Dead dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 7 Kwietnia 2020 #593483 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Niestety ale nie ma za co dać na tak, + AMX + Wiek + Doświadczenie (lecz nikt nie może tego potwierdzić, że byłeś kiedykolwiek adminem) - sytuacja która działa się około 27 marca 2020 około 17-18 nastej, widzę ,że wiesz o co chodzi - czasami łamiesz regulamin z tego co słyszałem od pewnej osoby - gt, co z tego ,ze masz x godzin w ciągu 2 tygodni skoro masz ledwo 6 godzin w tygodniu na tym serwerze... W dodatku od poprzedniego podania do momentu złożenia tego minęło 10 dni, a podania składa się 14 dni po odrzuceniu. @BezziZamknij to. Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez GoldNM Zi3lony i Angel_Of_Dead dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Kwietnia 2020 #593487 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl MARCIN3K dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi