Swirusek Napisano 5 Kwietnia 2020 #593202 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Witam chciałem z wami się podzielić moją mapa którą sam zbudowałem iż chciałem postawić serwer nie sety nie miałem administracji do pomocy i musiałem serwer zamknąć. Tak że może wam się przyda mapa Pozdrawiam LINK DO POBRANIA ----> GoldNM i Lightness dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 6 Kwietnia 2020 #593377 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 @LOLSON taaa XDD Nie no tak serio to mapa taka średnia jak mam być szczery :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 7 Kwietnia 2020 Autor #593457 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) 23 godziny temu, Rekuseq napisał: @LOLSON taaa XDD Nie no tak serio to mapa taka średnia jak mam być szczery Robilem to 3 dni nie skonczylem tego nawet po prostu udostepniam mape moze komus sie przyda @LOLSON Czemu nie nawet cos przy pluginach moge pomoc nie ma problemu mialem ostatnio pisac nawet do Aquax ze doloze sie do serwera MC i cos sie pomysli Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Swirusek LuckyLoser i Rekuseq dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi