*AnGeLa* Napisano 6 Kwietnia 2020 #593360 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Nick: *AnGeLa* Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłam wiele razy adminem na różnych serwerach. Dwukrotnie również opiekunem (między innymi na tym serwerze kilka lat temu) Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę, że 8 na spokojnie. Muszę sobie trochę przypomnieć bo miałam sporą przerwę. Staż w CS-sie: 6/7lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Dużo grywam, często nie ma kto zainterweniować w wielu sytuacjach.Na serwerze gra teraz sporo ludzi więc myślę, że każde ręce do roboty się przydadzą Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Minimum godzinkę dziennie staram się poświęcić - oczywiście zależy to od dnia. Kontakt: steam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/*AnGeLa*/80.72.40.110:27026/ Livio, klqs, Bezzi i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barb. Napisano 6 Kwietnia 2020 #593363 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Jak dla Mnie nie nadaje sie zeby być biernym graczem xd Jak najbardziej TAK. *AnGeLa* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager Napisano 6 Kwietnia 2020 #593365 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Nie ma co dyskutować nad powrotem szefowej ? Pozytywna i bardzo lubiana osoba-jestem na tak!!! ❤️ *AnGeLa* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tutki16 Napisano 6 Kwietnia 2020 #593368 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2020 Jak najbardziej na Tak, wiek, staż doświadczenie wszystko czego trzeba *AnGeLa* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DionizyZlotopolski Napisano 7 Kwietnia 2020 #593425 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Na tak. Doswiadczenie, czas spędzany na serwerze na tak *AnGeLa* i Acodinek dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 8 Kwietnia 2020 #593498 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Co tu dużo komentować. Witaj w zespole Zgłoś się do mnie ze swoim SID. *AnGeLa* dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCINKSYS Napisano 8 Kwietnia 2020 #593499 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi