Maikon Napisano 7 Kwietnia 2020 #593455 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Witam. Przychodzę tutaj żeby wspomóc serwer. No to zacznijmy od klas: - Opisy klas takich jak np. Czołgista, Generał nie zgadzają się - Klasa szeregowiec posiada w opisie 1/15 z MAC 10 zbyt często niestety wchodzi ta 1/15 o ile tyle ma Perki: -Perki takie jak Betonowe Ciało, Oczy Kasumoto nie działają - Opisy perków nie zgadzają się po wpisaniu komendy /perki Sygnety: - Niestety ale występuje bug dzięki któremu możemy skopiować swój sygnet -Nie wszystkie sygnety działają m.in Peleryna Skiny: - Tak jak sygnety również i skiny da się kopiować przez co idzie bardzo łatwo zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProskaTers Napisano 7 Kwietnia 2020 #593462 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 Chciałbym jeszcze dopowiedzieć że perk wszechwiedzący też nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maikon Napisano 7 Kwietnia 2020 Autor #593463 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2020 12 minut temu, ProskaTers napisał: Chciałbym jeszcze dopowiedzieć że perk wszechwiedzący też nie działa. Jest opcja ze pomyliłem sie własnie z perkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 8 Kwietnia 2020 #593542 Weteran MH Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 20 godzin temu, Maikon napisał: Sygnety: - Niestety ale występuje bug dzięki któremu możemy skopiować swój sygnet -Nie wszystkie sygnety działają m.in Peleryna Skiny: - Tak jak sygnety również i skiny da się kopiować przez co idzie bardzo łatwo zarobić Wina rynku, poprawiamy go. 20 godzin temu, Maikon napisał: Klasa szeregowiec posiada w opisie 1/15 z MAC 10 zbyt często niestety wchodzi ta 1/15 o ile tyle ma Jest dobrze. Co do opisów ktoś by musiał mi napisać w czym jest błąd. Perków też przydałaby się konkretna lista z opisami. W teorii mogę sam to sprawdzić jednak wydropienie tych wszystkich perków trochę mi zajmie dlatego jeżeli możecie to podeślijcie w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zjc^. Napisano 8 Kwietnia 2020 #593644 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Dnia 7.04.2020 o 21:17, ProskaTers napisał: Chciałbym jeszcze dopowiedzieć że perk wszechwiedzący też nie działa. podpinam sie, nie tak dawno mialem okazje miec i nie dzialalo osoby niewidzialne sa caly czas niewidzialne tak jak byly, a miny widac chyba tylko jak sie umrze, ale nie jestem pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 9 Kwietnia 2020 #593648 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Ja jestem tak wgl za tym żeby dodac premke co widzi niewidzialnych bo tych ninja to czasami po 6 albo i więcej gra na mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitmax Napisano 9 Kwietnia 2020 #593663 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Wam też sygnety wolno wypadają Otworzyłem min 20skrzynek i 0 sygnetów Kilka osób z 40+lvl też nie wystąpiła żadnego Wcześniej 1/15 skrzynek to był sygnet a skrzynek było dużo więcej że sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi