Mr. Green Napisano 10 Kwietnia 2020 #593810 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Nick: Mr. Green Wiek: 15(zaraz 16) Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem z 2 razy? Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4/10, ale szybko się uczę Staż w CS-sie: 4-5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Sądzę, że jako osoba spokojna, jestem w stanie działać dla dobra serwera jak i dla dobrego imienia sieci. Mam dobry kontakt z większością graczy. Nie daję bana za nic, jak ktoś coś zrobi źle to raczej próbuję mu wytłumaczyć co zrobił nie tak. Spędzam dużo czasu na serwerze, i chciałbym wesprzeć moich kolegów z administracji. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W dni szkolne to około 2- 4h, ale jak nie ma szkoły to około 6 - 7h Kontakt: ts, dc Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Mr. Green/91.224.117.52:27140/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fawor Napisano 10 Kwietnia 2020 #593814 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Jestem na tak +amx -/+wiek +steam +przyda się ktoś nowy ,ponieważ siedząc codziennie na serverze i widząc aktywność adminów to takie 3/10. Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Fawor Mr. Green dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Kwietnia 2020 #594561 Administrator Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś się jutro do mnie na STEAM. CL/ Mr. Green dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 23 Kwietnia 2020 #595492 Administrator Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi