Fawor Napisano 10 Kwietnia 2020 #593816 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: FaworWiek: 20Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre (kilkakrotnie admin na innych sieciach)no i chce się sprawdzić jako admin na tym serverze.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9:10Staż w CS-sie: Bardzo dobry byłem adminem już wiele razu na serverach typu : gomod, zombie mod ,deathrun itpSteam / NonSteam: STEAM (lecz gram na ns ,ponieważ wchodząc na nasz server podczas ,gdy jestem na steam ,ładowanie wywala w połowie z powodem nie wgranej ścieżki models/leet/leet.mdl . W dalszym ciągu próbuję to naprawić )Dlaczego Ty: Mysle że ja bo byłem adminem wielokrotnie ,oraz chcę spróbować swoich sił na tym serverze ,iż widzę ,że dużo akcji które łamią regulamin jest podczas nieobecności administracji.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: No dziennie minimum parę godzinKontakt:STEAM GG FB FORUMLink do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Fawor/91.224.117.52:27140/ Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Fawor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Green Napisano 10 Kwietnia 2020 #593842 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Na tak + doświadczenie + gt + amxx + wiek + aktywny - steam ( napraw to będzie +) Myślę, że jak najbardziej sobie poradzi Fawor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikubus Napisano 12 Kwietnia 2020 #594048 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Jestem na tak +Wiek +amx +pozytywny człowiek widać ,że nadaje się na admina ? Fawor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 12 Kwietnia 2020 #594126 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 jestem na tak niech sie sprawdzi gdy mnie nie ma wiek doswiadzczenie Fawor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Kwietnia 2020 #594564 Administrator Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 Napraw STEAM, a jak nie to też napisz na STEAM jutro do mnie. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Kwietnia 2020 #594565 Administrator Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi