sniegus Napisano 6 Grudnia 2015 #362730 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Witam mam problem dotyczący pokazywania aktualnej godziny w shoutboxie, zawsze pokazuję mi godzinę później np jest godz: 10;00 pokazuję 11;00. W ustawieniach czasu strefy czasowej mam ustawione dobrze na Warszawa itd próbowałem zaznaczać i odhaczać czas letni ale to nic nie dawało pokazywało wtedy 2h+ może zrobiłem coś źle ale nie wydaję mi się. Proszę o rozpatrzenie mojego tematu, dziękuje i pozdrawiam cały team Multi-Head :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 6 Grudnia 2015 #362829 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Musisz ustawić czas na Casablanca, Londyn, +0. Niestety, wszyscy tak mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Grudnia 2015 #363239 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Kolega wyżej wyjaśnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Grudnia 2015 #363240 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi