MATeusiu96 Napisano 13 Kwietnia 2020 #594222 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 Nick: MAT Wiek: 24 Doświadczenie (w byciu adminem): pare lat temu adminowałem na M-H Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: ok. 8-9 lat Steam / NonSteam: ns Dlaczego Ty: Skończyłem studia i chciałem powrócić na dłużej do gry. Na serwerze bywam pare razy w ciągu dnia, wiem, że często nie ma adminów więc mógłbym też popanować nad sytuacją na serwerze. Żony nie mam, dzieci też więc czas na grę na pewno się znajdzie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 3 do 4 godzin Kontakt: po mianowaniu adminem na pewno tutaj. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Mat/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitmax Napisano 14 Kwietnia 2020 #594299 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 +cichy gracz +gra sporo - - ns jak byś miał steam to na tak teraz jestem na raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 15 Kwietnia 2020 #594425 Weteran MH Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Bez steama nie masz szans na admina. Jeżeli zdecydujesz się zakupić to zapraszam z ponownie do napisania podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 15 Kwietnia 2020 #594426 Weteran MH Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi