Fawor Napisano 16 Kwietnia 2020 #594529 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam.W tym poście znowu poruszam dręczący temat ,mianowicie chodzi o mapy które ciągle crashuje i wczytuję d_dust2 prośba o naprawienie. Druga sprawa chciałbym prosić osobiście i w imieniu wszystkich graczy servera o jak najszybszą interwencję w sprawie lagów(Server codziennie ma momenty w których wszyscy gracze dostają ogromny ping przez co nie da się grać).Niestety nie mam pojęcia chwilowo czym to jest spowodowane więc myślę ,że sami drogą redukcji dojdziecie do naprawienia tego o to błędu.Proszę o jak najszybsze podjęcie działań ,ponieważ większość graczy już traci ochotę grania przez takie błachostki. Pozdrawiam Fawor Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez Fawor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Kwietnia 2020 #594533 Administrator Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 Podaj mi które to są mapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Kwietnia 2020 #594559 Administrator Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 3 raz została wrzucona mapa która nie działała. Już jest wyłączona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Kwietnia 2020 #594560 Administrator Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi