ci4cho Napisano 16 Kwietnia 2020 #594540 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 Temat poświęcony laserom na serwerze. Rozmawiałem na temat kupowanych laserów z paroma osobami które często grywają na serwerze i doszedłem do wniosku że warto spróbować złożyć propozycję o usunięciu tych laserów gdyż gra przez to jest czasami bardzo ułatwiona, gracze stawiają np po 2 lasery w długiej kampie i wbicie do takiej kampy jest prawie niemożliwe. Albo sytuacja gdy w kampie są CT i nagle zostają zabici przez laser zombie, na co trzeba często uważać. Wiem że zostały niedawno dodane ale uważam że nie powinno ich być. Z poważaniem, ci4cho i spółka. PsYcI-I0 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 16 Kwietnia 2020 #594542 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2020 fakt faktem są korzyści po stronie zm jak i human z tych laserów ale zgadzam sie z tym że mozna by było je zlikwidować. One ułatwiaja grę jak i utrudniaja ci4cho dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 17 Kwietnia 2020 #594672 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Lasery zostały wyłączone, w dodatku odradzanie zombie również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 17 Kwietnia 2020 #594673 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi