BeVoR. Napisano 6 Grudnia 2015 #362663 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Nick: BeVoR. Wiek: 16lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już na nie jednym adminem na serwach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/10 Staż w CS-sie: 2 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Ponieważ często na serwerze nie ma admina a bardzo jest potrzebny gdy ktoś ma komende albo na hacki Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Minimum 2-3h Kontakt: GG:48206114 Link do GT: http://www.gametracker.com/account/manage/ Link do steama: http://steamcommunity.com/profiles/76561198068031524/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 6 Grudnia 2015 #362667 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Na TAK +steam +aktywny +doświadczenie douczy się troche i będzie git +kontakt -GT Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeVoR. Napisano 6 Grudnia 2015 Autor #362676 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 http://www.gametracker.com/account/manage/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexsik Napisano 6 Grudnia 2015 #362746 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Jestem na tak gracz często jest na serverze i jak nie ma żadnego admina to pomaga mi ogarnąć chaos jaki się dzieje gracz nie ma spin z nikim na serwerze ,większość graczy go lubi Chciałbym żeby dostał admina bo będzie mniejszy chaos na severze i w nocy będzie można grać spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 6 Grudnia 2015 #362758 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Jestem na tak -zna podstawy amx -aktywny -zglasza na U@ -doswiadczony -kontakt -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cali Napisano 6 Grudnia 2015 #362818 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Na nie konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 6 Grudnia 2015 #362876 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Jestem na tak -ogarniety -czesto widze na serwerze -kontakt -doswiadczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDawide Napisano 6 Grudnia 2015 #362884 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Jestem jak najbardziej na tak - często go widzę na serwie - nie obraża innych graczy - widać, że ma doświadczenie - z amx nie powinno być problemów - steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIGANTY Napisano 6 Grudnia 2015 #362898 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Ja jestem na TAK +Kulturka (jakaś tam jest) +Steam +AMXX +Kontak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowshockwave Napisano 6 Grudnia 2015 #362911 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Jestem na TAK: Powody są nastepujące: -Kultura (więcej plusów niż minósów) -Amx (każdy się uczy i sądzę że zanim wszyscy się obejrzymy obcykasz co i jak ) -Wiek (NIe wiem ile ale jeśli piszesz że masz 16 to ci wierze) -Kontakt (no ten plus bym zkomentował ale ważne że przynajmniej jakiś jest ) -Miły (niewyzywasz fajnie się z tobą rozmawia oraz żartuję ) -Troszke upierdliwy ale to zaleta ponieważ kiedy będzie jakiś cheat będziesz czekał aż się odpali na nowo To na tyle z mojej strony i życzę ci powodzenia Ps:Wszyscy którzy przeczytali mój post niech wiedzą że życzę im wesołego mikołaja . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnowuBedeFejmMiec Napisano 6 Grudnia 2015 #362935 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Jestem neutralny co do tego podania .. - Na nie poniewaz konto zrobione tylko dla zlozenia podania -Na tak poniewaz jestes aktywny -Kultura -Zglasza u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeVoR. Napisano 6 Grudnia 2015 Autor #362942 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Jestem neutralny co do tego podania .. - Na nie poniewaz konto zrobione tylko dla zlozenia podania -Na tak poniewaz jestes aktywny -Kultura -Zglasza u@ Konto nie jest zalozone tylko dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julian! Napisano 6 Grudnia 2015 #362966 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Na nie konto pod podanie Jak kolega wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 6 Grudnia 2015 #363021 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Neutral. 1.Adminów wcale nie ma tak mało. 2.Uważam że kolega chyba skłamał z wiekiem +/- [nie pewny]. 3.Byłem już na nie jednym adminem na serwach <<<<[cytat z podania] słabo idzie mu składanie zdań jak na 16 latka. 4.Podanie mnie nie przekonuje nie postarałeś się zbytnio z estetyką. 5.Konto pod podanie, świadczy o tym to że założył konto o 14:35 a o 14:46 złożył podanie. +Kultura +Zgłasza na u@ z tego co wiemy. +Steam +GT +Aktwyność Ps: Konto Nexsik, sprawdził bym czy to on sam nie założył konta aby dać sobie TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexsik Napisano 7 Grudnia 2015 #363111 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Neutral. 1.Adminów wcale nie ma tak mało. 2.Uważam że kolega chyba skłamał z wiekiem +/- [nie pewny]. 3.Byłem już na nie jednym adminem na serwach <<<<[cytat z podania] słabo idzie mu składanie zdań jak na 16 latka. 4.Podanie mnie nie przekonuje nie postarałeś się zbytnio z estetyką. 5.Konto pod podanie, świadczy o tym to że założył konto o 14:35 a o 14:46 złożył podanie. +Kultura +Zgłasza na u@ z tego co wiemy. +Steam +GT +Aktwyność Ps: Konto Nexsik, sprawdził bym czy to on sam nie założył konta aby dać sobie TAK. Konto Nexsik to jest moje konto jak nie wierzysz to gram na 45 k lvl cod mam tam orzełka 44 k lvl oraz można zobaczyć ip moje w grze i ip z którego konto było zakładane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 7 Grudnia 2015 #363133 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 ktes probny 14 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 7 Grudnia 2015 #363134 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi