SouthKiller Napisano 18 Kwietnia 2020 #594821 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam. Grałem na wielu CodModach i znam wiele godnych uwagi map. Mappack na tym jest bardzo dobrze zbalansowany, lecz mam kilka propozycji map które również pasują i wzbogacą rozgrywkę Oczywiście to tylko subiektywna opinia i cieszyłbym się jeśli przynajmniej kilka zostały dodanych, bo troszkę czasu poświęciłem, a z doświadczenia wiem które graczom się podobały . Paczka z Mapami: https://www105.zippyshare.com/v/AuNiuAa1/file.html Najbardziej polecam: de_irak de_hell de_wombo (mało znana, ale warto) de_world de_piranesi de_tuscan de_cpl_mil de_cbble de_train cs_alpin Warto się przyjrzeć również: de_abaddon de_amr cs_militia cs_max cs_bikini de_rats_office (alternatywa dla lubianego ratsa_1337) de_sunny Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez SouthKiller alo11, Lightness i MajkelO dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitmax Napisano 18 Kwietnia 2020 #594848 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 ja bym proponował dodanie rotacyjnych mam (co tydzień kilkanaście innych ) mapy się nudzą i są fajne na początku chyba że są świetne wtedy grane są ciągle dlatego po wprowadzeniu rotacyjnych map będzie można wybrać najlepsze dla coda i jego graczy (wartało by zmienić nominację map na jedną max dwie do tego by w głosowaniu była zawsze jedna z najczęściej granych lub wywalić głosowanie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alo11 Napisano 18 Kwietnia 2020 #594876 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2020 Jestem jak najbardziej za cs_alpin, cs_max i de_rats_office. Z resztą jest wiele więcej map typu rats, na których się bardzo przyjemnie gra. A dodatkowo te mniejsze mapy (typu cs_wiocha i wspomniany już cs_max) również są potrzebne, serwer nie zawsze jest pełny, a szukać się w 6 osób po całej mapie jest dość monotonne i szybko nudzi. Przydałaby się też oryginalna wersja de_nuke, aktualna nie jest zła, ale wiele graczy - w tym ja - woli klasyka. A jeżeli już jesteśmy w temacie map to proponowałbym zredukowanie ilości map typu dust (ostatnio wychodzi na to, że co druga mapa to dust). SouthKiller dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 21 Kwietnia 2020 #595267 Weteran MH Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi