Skocz do zawartości

Banowanie za nic

GrrT

Rekomendowane odpowiedzi

image.thumb.png.8905add1f8f1ea807a7f6c954b72890d.pngWitam chciałby złożyć skargę  ta tego oto admina co na ss przechodzą do sprawy dostałem bana za cmd którego nie używam chodziłem sobie przysiskami a i d i miałem takiego speeda a jeszcze  mówiłem na czacie że co się stało że mam taki spped ban jest bezpodstawny i zrobiło to już dziś 2 raz jak więcej razy proszę o usuniecie mu rangi lub ogarnięcia go. Pozdrawiam były administrator waszej sieci 

i kolejny raz dostałem bana za cmd jak tłumaczyłem mu że się głupi  zj*b nie zna i się speedy bugują nawet trlumaczyłem mu to na micro jak  to się dzieje a on znów zbanował  za granaty jeszcze rozumiem ale nie do końca rzucałem pod siebie   na respie jakoś musiałem się bronić

image.png

Jako iż ja Ci dawałem bany to tu masz rozpiske demka

25:27 he na respa

25:50 cmd , za szybko biegniesz w tył

27:13 he na respa

28:00 he+cmd

Edytowane przez GoldNM

@GrrT to że może byłeś tu administratorem nie znaczy że nie musisz zachować kultury. Na demku jest pokazane iż latasz na cmd więc admin miał podstawy do zbanowania + he resp oczywiście. Powinieneś znać regulamin jako były administrator ;)

Powiem tyle:
Jeśli ewidentnie widać że latasz na cmd i pomimo ostrzeżeń go nie zmieniasz, ban w 100% słuszny. Moim zdaniem do zamknięcia.
A i proszę o zachowanie kultury na forum, to że byłeś administratorem nie zwalnia ciebie z przestrzegania pewnych zasad.
@Bezzi

Edytowane przez Angel_Of_Dead

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...