mysik Napisano 26 Kwietnia 2020 #595722 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 Nick: Mysik Wiek: 32 Doświadczenie (w byciu adminem): nie mam,chyba ze obserwacja innych adminów można nazwać doświadczeniem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 20 lat Steam / NonSteam: to i to Dlaczego Ty: Bo jestem bardzo często na serwerze,nie mam wrogów na serwerze i Lubie ten serwer Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Dużo poniewaz moge grac w domu i w pracy zreszta gracze moga to potwierdzic... Kontakt: GT/wiadmosc na multi-head Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Mysik/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vosik Napisano 27 Kwietnia 2020 #595821 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Jestem na TAK : + Steam + Wiek +Godziny na serwerze + Ogarnięty gracz mysik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitmax Napisano 27 Kwietnia 2020 #595863 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 jestem pod znakiem NIEWIEM ale bardziej nie nie masz doświadczenia nasze drogi się mało razy spotkały więc nw za bardzo kim jesteś ale na steam cie nie widziałem a i chyba w pracy już nie grasz bo masz dzieninie ok 90min mysik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajkelO Napisano 27 Kwietnia 2020 #595886 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) Neutral steam widac co dopiero zakupiles. regulamin w kratke znasz wiek amx nie chce mi sie wierzyc ze nagle siedem jak wcześniej nawet na 2 nie znales. gt widziany jesteś często na servie okres próbny tyg jak dla mnie jak już. @GetS @Jasiek @Maxi King Edytowane 3 Maja 2020 przez Majkel mysik i CukierkowyMario dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typ Napisano 29 Kwietnia 2020 #596149 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Jestem za okresem próbnym mysik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GetS Napisano 4 Maja 2020 #596767 Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 (edytowane) ja jestem na nie . nie zglaszasz na u@ nic. nie masz doswiadczenia . takze sorka ale musisz troszke wiecej od siebie nam pomagac Edytowane 4 Maja 2020 przez GetS mysik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 5 Maja 2020 #596898 Weteran MH Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Steam id podaj na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 5 Maja 2020 #596899 Weteran MH Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl mysik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi