Meox Napisano 29 Kwietnia 2020 #596143 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick:Banda TokC!k Wiek:15 Doświadczenie (w byciu adminem):jestem adminem na jednym serwie Znajomość AMXX (W skali 1-10):4 Staż w CS-sie: 1/2 lata Steam / NonSteam: Non steam Dlaczego Ty:gram teraz bo się nudzę i gram na tym serwie dlugo oraz bardzomało osub ma vipa a ja go mam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5h Kontakt: [email protected] Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/account/create/activation.php?screen_name=meox99&activation=gb7tu4telo9f promuje tez serwer Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez Meox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 29 Kwietnia 2020 #596151 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Dobra to jedziemy... 1.Nie minęły dwa tygodnie a kolejne podanie składasz. W ciągu tych dwóch tygodni chyba z 3 złożyłeś. 2.wiek minimum 16 wymagane ,masz 15 , ale nie jestem tego pewien później wyjaśnię. 3Doświadczenie , piszesz że masz admina na jednym serwerze a w ciągu tych 3 podań piszesz amxx pd1. 8 pd2. 5/6 pd3. 4 , więc moim zdaniem coś tu nie gra i doświadczenie spada. 4.Wymagany Steam 5.Dlaczego ty.... Po co mi wiedziedzieć że mało "osub" ma vipa a ty go masz ?? Ty masz mnie przekonąć że nadajesz się na to stanowisko a nie stwierdzać jakieś fakty, to że masz vipa nie czyni cię lepszym graczem od innych. I Teraz odnośnie wieku nie wiem czy masz 15 lat po przeczytaniu podania tego i poprzednich. Jestem na NIE Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez PsYcI-I0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Kwietnia 2020 #596152 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 W tym momencie otrzymujesz warna na swoje konto, podanie możesz napisać po upływie 2-tygodni i po odrobieniu tego punktu w odpowiednim dziale. Zastosuj się do tego w innym wypadku będziesz uznany za spamera, pozdrawiam. PsYcI-I0, elo elo 350, FranzMaurer i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 29 Kwietnia 2020 #596153 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi