F4N4TYK Napisano 3 Maja 2020 #596653 Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Data zdarzenia: 2020-05-03 Nick gracza: N0steR Dowody: http://ehltv.hltv.org.pl/srv23614/HLTV-2005031353-de_rats_1337.dem.zip czas na demku: 13:50:00 Świadkowie: nie potrzebni Uzasadnienie: Witam! składam skargę , ponieważ moje odwołanie zostało odrzucone i w tamtym temacie mi napisano bym złożył skargę , więc do rzeczy grałem sobie na nicku: "EEEEEDEEEEEKKKK " i układałem dobrze miny tak by nie łamały regulaminu , po czym ktoś chyba inny położył minę na pochylni a że moja mina go w później czasie zabiła to bez żadnego porządniejszego sprawdzenia Pan admin postanowił mnie ukarać banem , tylko czemu nie sprawdził dobrze w czyją minę na pochylni wpadł tylko zbanował sobie od tak . Proszę o rozpatrzenie skargi. -Damian- i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 3 Maja 2020 #596659 Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 po obejrzeniu demka faktycznie mina sie zbugowala na Tobie i nie byla na pochylni ban bezpodstawny admin dostaje ostrzezenie joolz i -Damian- dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Maja 2020 #596686 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Maja 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi