Vosik Napisano 6 Maja 2020 #597045 Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 (edytowane) Witam w związku z tym że jest dużo perków i nowe nie bd dodawane chciałbym żebyście napisali nazwy perków i bug jaki posiada pomoże w to w wprowadzeniu poprawek żeby się milej grało. Można zastosować ten wzór.Ja zacznę. Nazwa Perka: Podpalające naboje Umiejętność: Podpala gracza na kilka sekund Co się buguje: Gdy jest się w posiadaniu perka i gracz upadnie z wysokości sam się podpala i trwa to cały czas dopóki nie zginie , nawet jeśli przeżyje się rundę . Edit: Jeszcze Buty skoczka niby 3 skoki a nie działają Edit: Na wsparciu rakietniczym granaty z Perków nie działają Edit: Perk Nanokamizelka czy jakoś tak podobno ma chronić przed piorunami rakietami minami itd nie działa sprawdziłem to wchodzą w mine i tak mnie zabiło Edytowane 17 Maja 2020 przez Vosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitmax Napisano 6 Maja 2020 #597058 Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 nw czy naprawione ale auto bh sie stakowało (umiejetnosc klasy z perkiem dawal 2 razy wiekszy skok) Naboje zielarza nigdy nie widzialem jego efektu może przez szanse 1/12-15 (strasznie słabo ) więcej nw jak coś to z edytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi