matiii Napisano 10 Maja 2020 #597625 Udostępnij Napisano 10 Maja 2020 Widziałem podobny temat i podzielę się swoimi wnioskami, Lagi są z winy graczy i ich internetu, a konsola po prostu pokazuje niski ping dzisiaj grałem i miałem lagi, cofki itp. a ping po 10-30 wbiłem na inny serwery i ping do 400 doskakiwał, Serwer/host pracuje dobrze a nawet zbyt dobrze, przez co osoba ze słabym netem, lagami cofkami ma niski ping, jest to problemem bo automat nie może wywalić/zbanować takiego gracza i ten gracz może również lagować serwer a przynajmniej ja tak to widzę. Zresztą sami to sprawdźcie, obciążcie sobie neta i wbijcie na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JugoL^^ Napisano 12 Maja 2020 #597873 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 (edytowane) Powiem ci, że się mylisz bo jeśli widzimy lub ktoś nam zgłasza, że ktoś ma za duży ping to odrazu go wywalami i nadal są lagi... sam aquax pracuje nad tym żeby to naprawić ale to w końcu wina hostingu. Także jesteś w błędzie bo nawet gracze, którzy nie mieli praktycznie lagów teraz je mają... @matii może masz coś tam racji ale to nie wina graczy. Niektórzy gracze mają światłowód i ich laguje i to nie przez innych graczy co mają wysoki ping tylko przez hosting... Edytowane 13 Maja 2020 przez JugoL^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matiii Napisano 12 Maja 2020 Autor #597879 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Pewnie masz rację ale podany przeze mnie problem też występuje i w miarę możliwości warto by było go rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kula Napisano 13 Maja 2020 #597924 Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 @matiii to wina hostingu wczoraj nawet nie pokazywalo mi serwerow przez pewien okres czasu i duzo graczy mialo lagi kicki scinki freezy to juz nie wina gracza lecz hosta kilka dni temu byla sytuacja ze host prowadzil prace i blokowalo vpny zagraniczne i nawet ja wejsc na serwer nie moglem pewnie teraz jest ponowny problem znajac zycie host prowadzi jakas prace Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Maja 2020 #598241 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Maja 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi