F4N4TYK Napisano 12 Maja 2020 #597811 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 (edytowane) Data zdarzenia: 2020-05-12 Nick gracza: Bezzi Dowody: nie potrzebne Świadkowie: no nie wiem kto xD bo mi się lapek zwiesił xD Uzasadnienie: Dostałem bana za kulturę , tylko problem wygląda następująco , wbiłem na mapę cs_office i mi się z automatu lapek zwiesił i się wyłączył , jak Go włączyłęm wszedłem na forum a później w bansa i patrzę ban tylko nie wiem za co xD Proszę o wyjaśnienia xD Ja chcę wiedzieć za Co dostałem tego bana xD Edytowane 12 Maja 2020 przez F4N4TYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Maja 2020 #597816 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Odsyłam do jednego tematu i pozwolę sobie ten zamknąć, aby nie pisać w dwóch tego samego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Maja 2020 #597817 Udostępnij Napisano 12 Maja 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi