AnonimZDPW Napisano 18 Maja 2020 #598557 Udostępnij Napisano 18 Maja 2020 (edytowane) Siemanko z tej strony anonim i wychodzę z inicjatywą zrobienia jakiegoś wspólnego „karaoke” na tsi'e, na którym myślę, że dużo osób mogłoby się zapoznać, zintegrować, no i oczywiście pośpiewać nie zależnie od umiejętności wokalnych myślę, że była by to całkiem fajna odskocznia od tego wszystkiego co się obecni tego całego syfu (korony) który obecnie jest na świecie. Pozdrawiam i czekam na wsze opinie, bo myślę, że byłaby to świetna zabawa dla całej sieci. AnonimAkaKonrad Edit: Nawet jeśli nie udałoby się zebrać dużej liczby obecnych to i tak nawet w kilka osób można się świetnie pobawić i pośpiewać Edytowane 19 Maja 2020 przez AnonimZDPW elo elo 350 i Mil3nka dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 19 Maja 2020 #598572 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Na tak, ale czy będą chętni? Generalnie za******y pomysł :p Pozdro AnonimZDPW dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 19 Maja 2020 #598580 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Dajcie mi termin i godzinę i wjeżdżam z Ebe ebe elo elo 350, AnonimZDPW, Mil3nka i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 19 Maja 2020 #598581 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Pomysł jest mega fajny, ale też mnie ciekawi jak to będzie z chętnymi. AnonimZDPW dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 19 Maja 2020 #598583 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Fajny pomysł bo pamiętam stare idole i było super, ale obstawiam, że nie będzie chętnych. Nie mniej jednak można spróbować AnonimZDPW dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 19 Maja 2020 #598587 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Równie dobrze możesz zwołać Sobie byle kogo na kanał i tam porobić jakiś młyn np. pisząc na chatboxie jakieś "zaproszenie". Oficjalna część mija się z celem, nie będzie chętnych, a o ile sobie przypominam był kanał karaoke, który był pusty przez n lat, aż do ostatnich zmian na Ts'ie, więc elo elo 350, AnonimZDPW i Missia dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 19 Maja 2020 #598595 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 tworzenie jakis eventów mija sie z celem bo ludzie nie maja ochoty sie tak integrować jak kiedys co potwierdzają ostatnie edycje idola na ktore sie nikt nie zapisał ale skoro są checi do spiewania to czemu nie ZAPRASZAM 20.05.2020 (JUTRO) O GODZINIE 20 NA WSPOLNE SPIEWANIE!!! elo elo 350 i AnonimZDPW dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 19 Maja 2020 #598596 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi