Clueey Napisano 21 Maja 2020 #598827 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 (edytowane) Spożywana znaczna ilość wody wpływa również na sen i ranne samopoczucie, ponieważ podczas snu nerki i układ moczowy pracują intensywniej niż w ciągu dnia. Warto pić dużo wody ze względu na poranne samopoczucie, budzisz się bardziej wyspany. Najdłuższy mecz tenisa ziemnego rozegrali między sobą Nicolas Mahut i John Isner. Ich mecz ciągnął się aż trzy dni, trwał dokładnie 11 godzin i 5 minut. Przeciętnie w ciągu dnia na całym świecie 12 noworodków jest wydawanych ze szpitala nie tym rodzicom, co trzeba. Bogaci mieszkańcy Moskwy często korzystają z usług tzw. “karetkowych taksówek”, czyli pojazdów z zewnątrz wyglądających jak standardowe ambulanse, które imitując pojazdy uprzywilejowane znacznie szybciej poruszają się po mieście, omijając korki. Koszt za godzinny kurs taką taksówką może przekroczyć nawet równowartość 800zł. Edytowane 21 Maja 2020 przez Clueey Psycholog banan, Max i Don Mateuko dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 21 Maja 2020 #598874 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 4 godziny temu, Clueey napisał: Spożywana znaczna ilość wody wpływa również na sen i ranne samopoczucie, ponieważ podczas snu nerki i układ moczowy pracują intensywniej niż w ciągu dnia. Warto pić dużo wody ze względu na poranne samopoczucie, budzisz się bardziej wyspany. To ja chyba jakiś inny jestem haha, pije bardzo dużo wody, a i tak wstaje niewyspany :v 4 godziny temu, Clueey napisał: Najdłuższy mecz tenisa ziemnego rozegrali między sobą Nicolas Mahut i John Isner. Ich mecz ciągnął się aż trzy dni, trwał dokładnie 11 godzin i 5 minut. Na początku serio pomyślałem, że 3 dni grali xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi