Skocz do zawartości

Hasło RCON --> MIX1/MIX2, ważna informacja.

wandi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Piszcie na steam o rcona, a do Ciebie Kajtek mam prośbę-napisz do modka o kłódkę, bo szczerze mówiąc ten temat już nawet nie jest śmieszny, tylko żałosny. Jedni mają swoje zdanie, inni mimo, że nie grają mieszków, próbują się mądrzyć i dorzucać swoje 3 grosze, poprostu dramat.

Tyle z mojej strony, miłego dnia

Edit/ akurat pytał się mnie wczoraj, ale trzymałem się wytycznych i mu go nie podałem ;D

Jak zwykle, najwiecej do powiedzenia mają Ci którzy nie grają mieszków albo jednego pykają w tygodniu...

@@MORAS nie od dziś grasz mieszki, wiesz kto ma rcon'a, wystarczyło do Mnie innych napisać i byś Go otrzymał, @@rDk jakoś potrafił tak zrobić i dostał hasło.

@@Sunn O))) ...beka to jest z Ciebie, szczerze, kochany Livio opłacił, a raczej złożył się na składke na początku istnienia serwera, tak jak Ja, @, czy inni. Więc jakim prawem ma mieć rcon'a i wypisywać go gdzie się da? Wyjdź z tych publików bo widzę, że mixa od mieszańca nierozruzniasz.

I nie pisz na SB, że idziesz zagryźć dawkę gimbazy.

Hehehe dobre ja nie dalem jakies skladki tylko go sam oplacilem jakis czas temu na 2 miechy albo i dluzej  a kiedy logis byl czesto nie obecny opiekowalem się nim i nim zarządzalem od początku jak już pisalem.

Wg mnie rcon powinien być udostępniony dla wszystkich graczy naszej sieci. Oczywiście nie dostanie go jakiś Janek, który nie wie jak zmienia się mapkę ale jak ktoś ogarnia podstawy to może mieć. Co z tego, że na 1 mixie dużo osób ma rcona jak zawsze się dogadujemy kto resetuje i kto zmienia mapkę. Problem z osobami które zmieniają ustawienia serwera bądź go niszczą? Dla nas to nie problem zmienić ustawienia na standardowe ale osoba która ingeruje w dobra serwera musi się liczyć z banem na 36500 dni 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...