Master Napisano 15 Kwietnia 2016 #422913 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 jednym słowem: PATOLOGIA. teraz ciężko o osobę z rconem ktora spełni wymagania aby go dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MORAS Napisano 15 Kwietnia 2016 #422942 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 akurat mordo nie byles na steamie, no ale dobrze wiedziec ze moge otrzymac go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Kwietnia 2016 Autor #422945 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 akurat mordo nie byles na steamie, no ale dobrze wiedziec ze moge otrzymac go. Wystarczy pv na forum, i jeśli jestem to zaraz dostaniesz, jak nie to do @@biegam po śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegam po śniegu Napisano 15 Kwietnia 2016 #422946 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Piszcie na steam o rcona, a do Ciebie Kajtek mam prośbę-napisz do modka o kłódkę, bo szczerze mówiąc ten temat już nawet nie jest śmieszny, tylko żałosny. Jedni mają swoje zdanie, inni mimo, że nie grają mieszków, próbują się mądrzyć i dorzucać swoje 3 grosze, poprostu dramat. Tyle z mojej strony, miłego dnia Edit/ akurat pytał się mnie wczoraj, ale trzymałem się wytycznych i mu go nie podałem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 15 Kwietnia 2016 #422964 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Jak zwykle, najwiecej do powiedzenia mają Ci którzy nie grają mieszków albo jednego pykają w tygodniu... @@MORAS nie od dziś grasz mieszki, wiesz kto ma rcon'a, wystarczyło do Mnie innych napisać i byś Go otrzymał, @@rDk jakoś potrafił tak zrobić i dostał hasło. @@Sunn O))) ...beka to jest z Ciebie, szczerze, kochany Livio opłacił, a raczej złożył się na składke na początku istnienia serwera, tak jak Ja, @, czy inni. Więc jakim prawem ma mieć rcon'a i wypisywać go gdzie się da? Wyjdź z tych publików bo widzę, że mixa od mieszańca nierozruzniasz. I nie pisz na SB, że idziesz zagryźć dawkę gimbazy. Hehehe dobre ja nie dalem jakies skladki tylko go sam oplacilem jakis czas temu na 2 miechy albo i dluzej a kiedy logis byl czesto nie obecny opiekowalem się nim i nim zarządzalem od początku jak już pisalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Kwietnia 2016 Autor #422967 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Kwietnia 2016 #422970 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Rcon jest od kilku lat, nigdy nie było z tym problemu, ale wiadomo, mają go Ci którzy grają i są dostępni, nie można go rozdawać na prawo i lewo, bo robi się syf. Zamykam na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Kwietnia 2016 #422971 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 15 Kwietnia 2016 #422972 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Wg mnie rcon powinien być udostępniony dla wszystkich graczy naszej sieci. Oczywiście nie dostanie go jakiś Janek, który nie wie jak zmienia się mapkę ale jak ktoś ogarnia podstawy to może mieć. Co z tego, że na 1 mixie dużo osób ma rcona jak zawsze się dogadujemy kto resetuje i kto zmienia mapkę. Problem z osobami które zmieniają ustawienia serwera bądź go niszczą? Dla nas to nie problem zmienić ustawienia na standardowe ale osoba która ingeruje w dobra serwera musi się liczyć z banem na 36500 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi