Bialobrody Napisano 29 Maja 2020 #599931 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Witam Chciałbym Zaproponować kilka Pluginów które mogą się przydać na serwer "Widoczne Obrażenia + HP" Ten Plugin dodaje nam na Serwer niewielki Hud nad celownikiem który pokazuje nam Ile zadaliśmy dmg + Ile Posiada HP Dany Zombiak "System Oddziałów" Ten Plugin daje nam możliwość Stworzenia Oddziału którym możemy zarządzać + Dodaje nam Skille Oddziału (Wystarczy że Zarządca lub Vice ulepszy 1 skill wtedy wszyscy członkowie Dostają +1 do danego skilla ) Każdy członek Może wpłacać ap do oddziału (Tylko zarządca + Vice może Wydawać ap na skille) Max Poziom ulepszenia jest Ustawiany Przez Właściciela Serwera "Golden AK-47" Ten plugin Dodaje nam na serwer AK-47 Golden Który posiada 2x dmg "Limit Przedmiotów" Ustawić Możliwość Używania Antidotum od 5 Zombie + Dodać limit Użycia Antidotum 3 razy na rundę "Auto Respawn" Plugin daje możliwość respawnu Graczy jako zombie którzy dołącza na serwer W trakcie Gry "Dynamit" dostajemy dynamit, który możemy używać raz co 30 sekund. Po użyciu ("e") dynamitu, wokół gracza rozchodzi się wielki czerwony okrąg. Zombie znajdujące się w tym okręgu doznają duże obrażenia. Jeśli przeżyjemy (nie zostaniemy zakażeni, nie umrzemy) to extra item będzie w następnej rundzie aktywny, w przeciwnym razie utracimy go i będziemy musieli kupić go jeszcze raz. "Brak Rozrzutu" Plugin Który dodaje No Recoil Na 1 runde "Nieskończona Amunicja" Plugin dodaj nam na serwer Ultimate Clip (Nieskończoną Amunicje) na 1 rundę "Nowy Laser Mine" Możliwość zmiany obecnego Laser Mine Na nowego Ponieważ (Nikt go nawet nie kupuje bo się nie opłaca) obecny laser mine nie nadaje się do użytku "Wybór Moda" Można by Dodać Plugin Który daje możliwość wyboru Moda dla graczy raz na mapę pod komendę /mod (Minimum 50%graczy musi wpisać) "Dynamit" -----> Tekst do tego został skopiowany lnk https://amxx.pl/topic/130253-dynamit/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iPolako Napisano 29 Maja 2020 #599965 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 +1 Choć nie wiem jak z tym dynamitem, nigdy czegoś takiego nie spotkałem i moim zdaniem nie jest to jakoś bardzo potrzebne Wszystko inne sam bym chętnie zobaczył na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 30 Maja 2020 #599987 Udostępnij Napisano 30 Maja 2020 1. Pokazywanie DMG owszem jest lecz tylko dla vipa. 2. Dobry pomysł pomyślimy nad tym 3. Golden AK-47 będzie za mocne 4. Limity są, anti powyżej 5 zombie + limit bomby infekcyjnej 5. Dodamy to jak najszybciej 6. Nie wiem czy nie będzie to za mocne 7. Można dodać 8. Z tym pomyślimy możliwe, że dodamy 9. Laser moim zdaniem jest dobry, są różne wzory itp, zabiera daną ilość HP na sekundę. 10. Pogadam o tym z administratorem serwera dobra propozycja. Bialobrody dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 1 Czerwca 2020 #600194 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Ja to proponuje nie dodawać tego bezlika ammo i rozrzutu nie jest konieczne a bedzie op bo normalnie zadajac z ak w glowe bieze sie po 140dmg i mozna walic seriami nie full auto zawsze sa te autokampy co biorą nawet po 300dmg są bazuki więc dynamit nie potrzebny system oddziałow nie jest głupim pomysłem tylko porownaj pozniej takiego nowego co wbije a gracza wyskilowanego @FranzMaurer jak kupisz bazuke to jej nie widac tylko kose jak zgine to widac bazuke leżącą ,możesz wgrać coś żeby normalnie było widac zamiast kosy ? FranzMaurer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 1 Czerwca 2020 #600208 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Model bazooki normalnie jest u mnie się wyświetla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 1 Czerwca 2020 #600243 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 a skoro temat serwera uważam że wiecej ludzi grało jak był biohazard mozna by było do niego wrócić ?? sam dobrze się tam bawiłem nie mówie że tu zle tylko dziennie widze 2-8 ludzi a czasami stoi pusty a na biohazardzie grało po 20 nawet iPolako i Nemekk dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iPolako Napisano 2 Czerwca 2020 #600381 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Dnia 1.06.2020 o 18:42, PsYcI-I0 napisał: a skoro temat serwera uważam że wiecej ludzi grało jak był biohazard mozna by było do niego wrócić ?? sam dobrze się tam bawiłem nie mówie że tu zle tylko dziennie widze 2-8 ludzi a czasami stoi pusty a na biohazardzie grało po 20 nawet oj tak tak byczq +1 Nemekk dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 3 Czerwca 2020 #600420 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Więc tak : 1. Już jest dla VIP'a 2. Aktualnie nie mamy takiego pluginu na stanie 3. Za mocna broń, gracze by szybko wychodzili z serwera 4. To już jest tyczy się to zarówno antidotum jak i bomby infekcyjnej 5. Dodane 6. Jest już bazooka 7. Za mocny extra-item - zombie bez szans 8. Za mocny extra-item - zombie bez szans 9. Obecny lasermine zabiera daną ilość HP na sekundę w dodatku ma swoje menu do zmiany stylu, wyglądu itp więc moim zdaniem zostaje 10. O tym porozmawiamy z technikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 3 Czerwca 2020 #600421 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi