CzarnyOgien Napisano 29 Maja 2020 #599938 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 (edytowane) Nick: CzarnyOgien Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Na pewno nie małe z tego względu, że byłem nie raz adminem i dobrze mi to wychodziło. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 6-7 lat Steam / NonSteam: Przykro jest mi gadać, ale moje konto steam zostało okradzione już z miesiąc temu, więc musze zakupić kolejne konto i lepiej je zabezpieczyć. Dlaczego Ty: Jestem od kilku dni codziennie na serwerze, nie gram tu pierwszy raz, bo byłem kilka miesięcy temu i podobnie atmosfera była przyjemna. Zdarza się często, że niektórzy gracze nie znają regulaminu, bo wejdzie jakaś nowa osoba na serwer, a są przypadki z graczami "z wyższej półki", którzy znają zasady, ale jednak nie są świadome swojego zachowania. Chcę też uniknąć wszelkiej obrazy wobec innych i ograniczyć tego, bo to nie jest przyjemne podczas gry, gdy kogoś zabijesz, a on w gniewie obraża innego. Jestem bardzo sympatyczną osobą i nie jestem za tym, żeby przez internet kłócić się. Mogę obiecać, że na pewno krótko tu nie będę grać, bo chce postarać się utrzymywać swoją pozycję w top15. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h Kontakt: FORUM,TS,GG Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/CzarnyOgien/80.72.40.110:27027/ PS. Chciałbym i pragnę dostać szanse, a będę w stanie pokazać swoje możliwości itp. Każdy w życiu zasługuje na 2 szanse Edytowane 2 Czerwca 2020 przez CzarnyOgien Zi3lony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zi3lony Napisano 29 Maja 2020 #599951 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Na tak + amx + wiek + kultura jest - steam +/- gt + lubiany + często zgłaszał na u@ (jak jeszcze byłem adminem) Powodzenia CzarnyOgien dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plosze ! Napisano 29 Maja 2020 #599953 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 Na tak, +amxx +wiek + Spoko ziomeczek +kulturka Z fartem CzarnyOgien dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 29 Maja 2020 #599972 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 (edytowane) Na Tak Widuje na serwie Rozmowny amx gt @Bartoooo Kolor czerwony i zielony dla Administracji Edytowane 30 Maja 2020 przez Swirusek CzarnyOgien dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartoooo Napisano 29 Maja 2020 #599974 Udostępnij Napisano 29 Maja 2020 (edytowane) Na tak czesto widac go na serwerze amx gt -steam Edytowane 31 Maja 2020 przez Bartoooo CzarnyOgien dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 2 Czerwca 2020 #600271 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Na tak, +GT +AMXX +Wiek Jedynym minusem jest tu brak steam, ale nikt na to nie patrzy, o ile się nie mylę połowa adminów nie ma steam. CzarnyOgien dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mufaj Napisano 2 Czerwca 2020 #600360 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 na tak + wiek + amx rozmowny + kultura -/+ steam ale dużo adminów nie ma CzarnyOgien dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Czerwca 2020 #600520 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CzarnyOgien i GoldNM dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi