Amas Napisano 31 Maja 2020 #600107 Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Twój nick podczas gry: Amas Godzina, data zdarzenia: 30.05. , 21:20 Mapa: dd2, serwer only DD2 STEAM_ID / IP: w wycinku. Uzasadnienie: Poproszę o rozpiskę demka. Ban dla mnie dziwny i nie zrozumiały, tymbardziej, że chwilę wcześniej wrzucałem ssy i były czyste. @Memesi0 @MemesiO @MemesiO ™ [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Amas [AMXBans] Reason : ' Czitujesz. ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 18839906 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.60.10.4 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 31 Maja 2020 #600120 Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Ostatni screen pokazuje użycie anty-ss. Pierwszy werdykt z mojej strony był błędny i dałem UB. Dzięki @~Czarna~ która zwróciła mi uwagę na ostatniego screena. Ban nadany drugi raz. ~Czarna~ i Born dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 31 Maja 2020 #600121 Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 @Amas nie Ty jesteś od oznaczania Na ostatnim screenie ewidentnie widać nakładkę z anty-ssa Nałożony na siebie say konkretnie. Ban zostaje i żadnego demka nie będziemy rozpisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 31 Maja 2020 #600122 Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi