mam 5 lat Napisano 1 Czerwca 2020 #600233 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Data zdarzenia: 01.06.2020 godzina 12:05 Nick gracza: Roy/Keane Dowody: Świadkowie: gracze na serwerze Uzasadnienie: no to tak wbiłem sobie do gry i no grałem i no pisali na czacie gracze i się wyzywali typu "ssijcie pałę itd.. że masz małego penisa" wiec też napisałem ssijcie pento :P dobra admin mi zwrócił uwagę spoko to tylko jeden typ napisał coś to napisałem typu "mmm masz dużego lubię mm" a pan szanowany admin powiedział przez micro " koniec tego " i cyk banik "30 min " rozumiem że ban minął i mogę wracać do gry ale no gracze też nie zostali ukarani jak też się wyzywali a ja zostałem no to troszkę nie halo jest jakby oni dostali bana na 30 min to spoko by mi to było lotto bo wszyscy zawinili a nie że ja dostaje a oni se grali na serwerze jakby nie było żadnej akcji i żadnego pisania na czacie. Proszę o rozpatrzenie tej skargi pozytywnie. CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Czerwca 2020 #600236 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 Od banów o długości 30 minut się nie odwołujemy. Co do skargi nie przedstawiłeś żadnego niezbitego dowodu na winę admina (mam na myśli jakieś demko czy ss z serwera), więc proszę to uzupełnić jak najszybciej. Samo uzasadnienie wydaje się być śmieszne, ale i tak oznaczam profilaktycznie @Roy Keane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 1 Czerwca 2020 #600238 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2020 dostaliscie upomnienie slowne na poczatku to jakos inni gracze sie do tego dostosowali a pan kontynuowal dalej w zwiazku z czym dostales tylko Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Squb Napisano 4 Czerwca 2020 #600609 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2020 Brak zainteresowania tematem, brak konkretnych dowodów na winę admina. W tym przypadku zdjęcie twojego bana nie jest dowodem, jeśli chcesz sprawiedliwego ukarania innych warto by było mieć screeny z tamtej sytuacji, na pewno rzuciłyby one nieco jaśniejsze światło na całą sprawę. W obecnej chwili nie pozostaje nic innego jak zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi