O*xio Napisano 2 Czerwca 2020 #600368 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Twój nick podczas gry:O*xio Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O*xio Napisano 2 Czerwca 2020 Autor #600369 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Zwracam się do administracji , przeczytałem regulamin, i nie doczytałem sie zakazu miny na minie , wiem w ciasnych miejscach przy oknach drzwiach, to rozumiem ale , ostatnio dostaję bany za mina na minie , nie ma uzasadnienia że była w ciasnym miejscu przy schodach, tak przykładowo, napiszcie administratorzy co jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 2 Czerwca 2020 #600370 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Widzę, że bana otrzymałeś wczoraj i w dodatku na 30 min, od banów do tej długości się nie odwołujemy. Przypominam, że jest to dział Odwołań, twój ban minął, a jeżeli chcesz zgłosić skargę to zrób to w odpowiednim dziale i zastosuj się do wzoru. W regulaminie jest zawsze punkt o przewinieniach niewspomnianych, które uzna admin za słuszne do zbanowania CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 2 Czerwca 2020 #600371 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi