37104543 Napisano 2 Czerwca 2020 #600397 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2020 nwm dupa was boli nie mogę napierdolic 2 dwa dni 200lvl jak inni graja cala noc lub kumpli sobie na serva wezmę wlasciciel mi siano odda za te vipy i preme i odpuszczam ma Szczęście ze to grosze bo by się spotkał z moim adwokatem ch**a do du*y szukacie w całym o je****ą głupią gierke bd poważnych ludzi rozśmieszać bo ktoś se pare misji zrobił ^^^ które ch**a dają nawet 1lv ci nie dobije ^^^ jesteście śmieszni czasem tak myślę o was jak byście w gimbazie byli ^^^ nie wierzycie dawać kto posiedzi z 40h cały czas i zobaczymy czy nie wbije tego lv z ch***m w waszym du**e będziecie mi pi*******ć co gracie może z 2h i wracacie za 6h na chwile nie ośmieszajcie się sram ten server macie szczescie ze nie ktorym tez demka nie nagrywałem bo nie jestem taką konfiturą jak wy pajace pozdrawiam leszcze Clueey, F4N4TYK, 007. i 3 innych dodali reakcje 5 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi