PopaloneStyki Napisano 3 Czerwca 2020 #600439 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Siemka, przychodzę z propozycją, aby w końcu zmienić skiny na 'naszym' serwerze, pamiętam jak grałem chwilkę na tym serwerze z 3/4 lata temu i były dokładnie te same skiny co są teraz, niby to nic wielkiego ale jednak cieszyło by oko, wiem, że jest teraz opcja z tym StatTrakami (Czy jakoś tak), ale na przykład jak nie grasz Asassinem to nową kose ciezko bedzie zdobyć:) I też tego StatTraka do Scouta nie ma, a skin jego jest lekko zbugowany i denerwuje :/, sam aktualnie zawsze używam komendy /modele bo jednak te skiny kują w oczy, proponowałbym wgrać jakieś skiny z CS:GO, jeśli propozycja by przeszła mógłbym dać jakąś paczkę ze skinami, pozdrawiam! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 3 Czerwca 2020 #600447 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Było już tyle propozycji z modelami i aquax musiał dawać co chwilę te co są od zawsze Na nie, a co do St, sam mam 400 +/- na kosie grając szturmowcem, więc dla assasina 1k to nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roy Keane Napisano 3 Czerwca 2020 #600448 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 ogolnie mowiac jak zrobia zmiany moze sie doczekamy innych modeli a jak narazie to jak mowi elo juz bylo tyle tematow o tym ze i tak nic sie nie zmienilo elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 3 Czerwca 2020 #600483 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2020 Tak jak wyżej było już sporo tematów , ale jeżeli już przy zmianach to prawdopodobnie zostaną wgrane te same skiny co na 200 a one są paskudne ;-; moim skromnym zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 8 Czerwca 2020 #601017 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi