Aitler Napisano 11 Czerwca 2020 #601323 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2020 Data zdarzenia: Jakieś ostatnie 1.5 tygodnia. Nick gracza: GramNaFarcie GramNaFarcie -- 188.146.102.137:3027 [STEAM_1:0:871344415] GramNaFarcie -- 188.146.102.137:2835 [STEAM_1:0:871344415] Dowody: ss1 ss2 Świadkowie: @F4N4TYK Uzasadnienie: Od niecałych dwóch tygodni na jednym nicku gra dwóch gości co widać po screenach ip, a także po wypowiedziach w grze (obaj używają mikro, a głos się nie zgadza). Niby nie problem, ale to cod 400, zainwestowany czas we wbijanie lvla przynosi realną przewagę nad innymi graczami. Potwierdzi to na pewno @F4N4TYK, zdają sb z tego sprawę @GrzesioEn i Dancer (nie znam nicku na forum), ale nw czy potwierdzą.+ F4N4TYK i Kula dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F4N4TYK Napisano 11 Czerwca 2020 #601325 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2020 To co napisał użytkownik forum Aitler , jest czystą prawdą , to idzie zauważyć że na tym nicku nie gra jeden gracza a dwóch co najmniej graczy: Po 1. używają micro , i jak się zmienią , to jak się tak człowiek przysłucha to idzie zauważyć, że słychać tam dwa różne głosy Po 2. jeden typiarz z tego nicku , nienawidzi jak moja osoba kampi i potrafi mnie sklnąć , żebym tylko przestał kampić , a ta druga osoba z tego nicku praktycznie w ogóle nie reaguje na moje kampienie , czyli po takim zachowaniu widać że na tym nicku nie gra tylko jedna osoba Po 3. widać jak się gracze ze sobą zmienią to całkiem inaczej jeden jak i drugi gra Po 4. koleś w ogóle praktycznie nie wychodzi z gry , a to jest praktycznie nie możliwe w dzień dzień siedzieć po całe dni w grze , nawet ja nie chodząc na praktykę bo mi zakazano miałem całe dni wolne ale nie dałem rady siedzieć całymi dniami przy lapku a tym bardziej przy CS. Tam na pewno nie jedna osoba gra a co najmniej dwie. Tyle ode mnie . 007. i Kula dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesioEn Napisano 11 Czerwca 2020 #601332 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2020 Również mogę to potwierdzić, dowódów poza podanymi przez Aitlera nie mam, sprawę bagatelizowałem, bo nie została uwzględniona w regulaminie. F4N4TYK dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Czerwca 2020 #601344 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2020 Błagam was, IP i SID ma to samo, co ta domniemana osoba. Na pewno nie zgadzałyby się, szczególnie, że gracz gra na NS'ie Porty nie świadczą o tym, a nuż są to bracia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 11 Czerwca 2020 #601345 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2020 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi