That Venix Napisano 4 Grudnia 2015 #361595 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Twój nick podczas gry:That Venix Godzina, data zdarzenia:21:40 Mapa:De_dust2002 STEAM_ID / IP: 62.182.150.26 Uzasadnienie:Proszę od przedstawienie dowodów że strzelałem z respa na resp przed 10s. Admin nie dość że nie dal ani jednego upomnienia to do tego zbanował nie tą osobę co trzeba . Proszę o dowody mojej winy , jak nie to proszę o upomnienie dla admina "Atsui" w odpowiednim dziale . Dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Grudnia 2015 #361597 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Zapraszam Admina @@Atsui do przedstawienie dowodów ukazujących winę gracza. Admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atsui Napisano 5 Grudnia 2015 #361777 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Tak wyszło że nie nakręciłem demka,za szybko zareagowałem i nie zwróciłem uwagi na to że demko się nie włączyło (nie mam dowodów na ten ban ) . Jestem przygotowany na ostrzeżenie .Proszę o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Grudnia 2015 #361795 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Jako, że ban wygasł, to zamykam i podsyłam górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Grudnia 2015 #361797 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi